Conseguix una targeta regal de Primark per valor de 50 euros

LaCoctelera t'oferix, a través d'un sorteig en Instagram, l'oportunitat de guanyar un val de 50 euros per a gastar-te en Primark
Imatge d'arxiu amb bosses de compra de Primark | València Diari

 

L’estiu ja ha arribat i la millor manera de combatre les altes temperatures i estrenar estació és comprant roba nova i ben fresqueta per a la calor. En això ens pot ajudar ‘LaCoctelera’, que sorteja una targeta regal de 50 euros per a gastar en les botigues de la marca de roba de baix cost Primark.

Primark destaca per la gran oferta de productes que ven en les seues botigues i, en els últims anys, s'ha convertit en una marca amb molts seguidors, ja que allí es pot trobar moda per a tot el món: moda masculina, femenina, infantil, i complements, maquillatge i altres productes de decoració.

 

I ara, 'LaCoctelera' et regala un val per a passar-te la vesprada de compres en Primark i renovar el teu armari. Si vols endur-te esta targeta regal per valor de 50 euros per a gastar-te en la botiga Primark que et quede més propet, hauràs d’entrar en el perfil d’Instagram de LaCoctelera (@lacoctelera_mag) i buscar el següent post a on s’anuncia el sorteig:

A continuació, seguix els següents passos:

  • Seguix l'Instagram de LaCoctelera(@lacoctelera_mag)
  • Punxa ‘m'agrada’ en el post del sorteig
  • Menciona a 2 amics o familiars
  • ATENCIÓ! Com més voltes comenteu amb amics diferents, més possibilitats de guanyar
  • Conseguix una participació extra compartint la imatge en les teues ‘Stories’ d'Instagram

El termini del sorteig acaba el pròxim 7 de juliol.  Per tant, no tardes massa! Una volta fet el sorteig, LaCoctelera es posarà en contacte amb el guanyador a través d'un missatge d’Instagram ¡Molta sort a tots els participants!

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estos són els primers mòbils que perdran Whatsapp a partir de l’1 de juliol" "Esta és la falda que millor et quedarà, siga com siga el teu cos i estil"