La crema facial de Mercadona que ven per 4,50 i és igual a una de més de 150

Hidrata, il·lumina i reafirma a un preu d'escàndol
Mercadona ven un dels seus cosmètics a preu d'escàndol | Mercadona

 

Bé és cert que Mercadona s’ha convertit en tot un referent de cosmètica ‘low cost’ i els seus productes sempre arrasen amb un gran èxit sense precedents. Ara ho ha conseguit el contorn d’ulls de la coneguda marca Sisbela, amb una composició que és molt pareguda al mateix producte de la marca de luxe Natura Bissé, però amb preus completament diferents.

 

Juí entre les dos marques

Però s'ha de destacar que les dos marques han tingut problemes legals, ja que l'any 2017 Natura Bissé va demanar a Amifar Laboratoris que retirara un dels seus productes perquè el seu nom ‘Sisbela Diamond Revitalizant’ coincidia amb un producte seu anomenat ‘Diamond’. En un primer moment, l'Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM) es va posicionar a favor de la marxa de luxe, però finalment va canviar de parer i el jutge va considerar que la marca Sisbela estava en tot el seu dret de registrar aquell nom.

 

Després d'este problema, el propietari d’Amifar Laboratoris, Carlos Fuentes, va dur a terme un estudi en el que va comparar el seu contorn d'ulls amb el de Natura Bissé, arribant a la conclusió que el contorn de la marca de luxe «conté menys principis actius que el de Sisbela».

 

Un contorn d’ulls ‘low cost’ que hidrata i il·lumina

Les bosses als ulls són un problema per a molts consumidors i és normal que no tot el món es puga permetre una crema de 150 euros. D'eixa manera, el contorn de Sisbela és la millor alternativa per a fer-los front. A demés, segons diferents blogs de cosmètica, esta crema no és pesada i aporta una hidratació i lluminositat increïble en la zona.

 

A llarg termini, també, este contorn d’ulls venut en Mercadona pot conseguir que les arrugues i les potes de gall disminuisquen, a demés de reafirmar la zona del contorn d'ulls. Entre els seus ingredients podem trobar l'Artemia Salina (aporta energia), els pèptids (reomplen arrugues), la Centella asiàtica, el Ginkgo Biloba o la Cafeïna Pura (per a minimitzar les bosses). Una combinació entre qualitat i preu que enamora els consumidors.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!