39 especialistes i 11 centres sanitaris valencians entre els millors d'Espanya

Enguany participen en els 'Doctoralia Awards' un total de 409 nominats de 28 especialitats
Un metge en una imatge d'arxiu | Pixabay

Doctoralia ha iniciat el període de votacions de la sisena edició dels seus guardons, els únics que cada any reconeixen als especialistes en salut més valorats del país per part dels seus companys de professió, a més de per als seus propis pacients.

Enguany participen en els 'Doctoralia Awards' un total de 409 nominats de 28 especialitats i en la seua primera setmana de votacions ja s'han registrat 2.400 vots, un 17% més que durant el mateix període de la passada edició.

En concret, en el territori valencià un total de 39 especialistes han sigut nominats per a guanyar els premis en la seua categoria, cinc més que en la passada edició.

Per a accedir a la nominació, els candidats es trien sobre la base de les opinions que han adquirit durant l'últim any per part dels seus pacients. A més, durant tot el mes de desembre els professionals de la plataforma poden votar als millors companys d'especialitat per a convertir-los en guanyadors de la seua categoria.

També en centres sanitaris

Els 'Doctoralia Awards' d'enguany presenten per primera volta premis dedicats a centres sanitaris. Hi haurà dos categories de premis, centres amb i sense hospitalització, i hi ha fins a 143 centres nominats, 11 d'ells es troben en el territori valencià. 

A més, a diferència de l'edició dedicada a professionals, en estos premis són els pacients els qui poden votar pel seu centre favorit en el període de votacions, que estarà actiu durant tot el mes de desembre.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Avisen del perill d'utilitzar una coneguda aplicació de mòbil" "Cau el 1r premi de la Loteria Nacional en València"