Cauen el 1r i 2n premi de la Loteria Nacional en la província d'Alacant

És la segona volta que toca esta setmana un premi gros a nivell valencià
Administració del C/ del Mesón, en Albatera, a on s'ha repartit el 1r premi | Maps

 

Este dissabte 15 de juny la Loteria Nacional ha deixat els seus premis més importants en la província d'Alacant. Concretament, en les localitats d'Albatera (el Baix Segura), que ha obtingut el primer premi, i Alacant (l'Alacantí), que ha guanyat el segon.

El número premiat en Albatera ha sigut el 62508, atorga una quantitat de 600.000 euros a la sèrie. Este s'ha venut íntegrament en la localitat del Segura, en el carrer del Meson, 9. El número premiat en Alacant ha sigut el 09100 i obté una quantitat de 120.000 euros a la sèrie. Este s'ha venut en Alacant, en l'avinguda d'Holanda, L-12, i en Alcobendas, Madrid.

Respecte dels reintegraments, han sigut per als números 0, 2 i 8. És el segon premi de la Loteria Nacional que toca en la Comunitat Valenciana esta setmana. De fet, en localitats molt pròximes a les premiades este dissabte. El dijous, dia que es van celebrar l'anterior sorteig de la Loteria Nacional, va caure el segon premi en Santa Pola (el Baix Vinalopó) i en Sant Vicent del Raspeig (l'Alacantí). De fet, el mateix dijous, també va caure la primitiva en terres valencianes. Concretament, en la Ciutat de València.

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: Sanitat demana no consumir 1 popular producte" "ALACANT: Obri les portes el Museu del Videojoc"