Pisos econòmics, des de 32.000 euros, en València i altres punts d'Espanya

La major part dels pisos estan a la venda entre València, Barcelona i Madrid
La promoció inclou vivendes molt diferents a preus econòmics | Maps

L'entitat Sareb ha seleccionat un lot de 1.000 pisos segons el seu interés per a posar-los en venda o en lloguer, repartits entre 160 municipis de 23 províncies d'Espanya. El preu mínim dels que estan en venda és de 32.000 euros i correspon, precisament, a un pis en el territori valencià.

La vivenda més barata: 32.600 euros

L'entitat ha posat en venda 301 pisos en València, 225 en Barcelona i 159 més en Madrid, entre les ciutats amb més vivendes a la venda. El pis més barat del lot està en Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (València), i compta amb 60 metres quadrats i una habitació. El preu d'esta vivenda és de 32.600 euros. 

De fet, no és estrany que hi haja ofertes com esta en l'àrea d'influència de València, ja que la capital valenciana, igual com Madrid i Barcelona, està entre les que major demanda de vivenda, sobretot de lloguer, acumula.

A demés, dins de la promoció també es compten 89 pisos en Badajoz (de 145 metres quadrats, per 84.000 euros), un pis en Santander (de 65 metres quadrats) o un en Dos Hermanas (de 44 metres, per 57.800 euros). Més encara, hi ha ofertes similars en altres ciutats com Castelló, Salamanca o Cantàbria amb pisos a la venda a preus econòmics.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alerta sanitària pel risc de càncer d'un medicament" "Cauen el 1r i el 2n premi del Sorteig Especial de Gener en territori valencià"