Robots venedors i etiquetes intel·ligents: les tendes del futur

La primera edició de Retail & Brand Experience World Congress retrata la revolució digital en el sector del comerç.
Entre les grans novetats, proposen robots que detecten l'estat d'ànim del consumidor | València Diari

 

La primera edició de Retail & Brand Experience World Congress obria les seues portes este dilluns en el recinte de la Gran Via de Fira de Barcelona amb l'objectiu de retratar l'impacte de la revolució digital en el sector del retail i de les marques. Robots assistents en vendes, espills intel·ligents i pantalles de reconeixement facial que detecten l'estat d'ànim són algunes de les propostes del centenar d'empreses que participen en el certamen per a mostrar com seran les tendes del futur.

Entre els participants hi ha companyies com Alibaba, British Airways, Levi's, Carrefour, Google o Nestlé | València Diari

La directora de la fira, Alba Batiste, ha posat en valor la «plena transformació» que està vivint el sector del retail i ha apuntat que l'objectiu del saló és demostrar que les noves tecnologies poden «canviar profundament models de negoci».

Etiquetes intel·ligents que detecten productes a punt de caducar

Durant tres dies, la fira organitza desenes de sessions divulgatives a càrrec de més de 200 ponents, representants de marques internacionals, per a explorar solucions tecnològiques per als àmbits del màrqueting digital, 'big data' o 'e-commerce', entre altres.

  

Entre les innovacions, també destaquen les etiquetes intel·ligents, que personalitzen preus i ofertes de manera autònoma quan detecten que un producte, com per exemple la fruita, està a punt de fer-se roín. També compten amb sensors que envien alertes abans de què s'acaben els productes, per a poder reposar-los d'una forma més ràpida.

Zona de 'start-ups' espanyoles i internacionals

La zona per a 'start-ups' acull unes 60 empreses emergents espanyoles i d'altres països | València Diari

 

El Retail & Brand Experience oferix una zona per a 'start-ups' que acull unes 60 empreses emergents espanyoles i procedents d'Estats Units, Regne Unit, Països Baixos i Estònia. A part, el saló també organitzava dos rutes per una dotzena d'establiments innovadors de Barcelona que lideren la renovació en l'experiència de compra.

Entre els participants hi ha companyies com Alibaba, British Airways, Levi's, Renova, Carrefour, Google o Nestlé Purina, entre altres.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Aladdin, Avangers i Dumbo per només 2,90€" "ATENCIÓ: La Loteria Nacional cau en la Comunitat Valenciana"