El vestit de Laura Escanes que pots trobar per només 20 euros

La influencer ha fet gala en les xarxes d'un vestit de Shein d'estampat floral que és ideal per a esta temporada
Laura Escanes mostra les últimes tendències | INSTAGRAM

Arriben les tendències d’esta tardor-hivern, i venen carregades d’estampats florits que ompliran de colors els dies d’entretemps i de més fred. Els vestits acolorits s'estan convertint en un ‘must’ per a esta tardor, i les ‘influencers’ com Laura Escanes ens ho estan confirmant dia a dia, amb les seues publicacions.

 

Precisament, una de les últimes instantànies d’Escanes, ha sigut l’encarregada de recordar-nos que els vestits d’entretemps i els estampats florals són una de les millors idees d’esta temporada, i si són d’una firma de baix cost, millor.

 

El vestit de Laura Escanes, ideal per a la tardor i l'hivern

Este és el cas de l’últim vestit que ens ha ensenyat la dona de Risto Mejide, un preciós vestit curt, que és combinable durant totes les estacions si li afiges unes calces i unes bones botes.

 

  

Es tracta d’un vestit de fondo negre amb un estampat floral de tons verds, blaus i grocs, que a més té un escot pronunciat, volants en la falda i en les mànigues i un cinturó de goma per a marcar cintura i afavorir encara més la figura femenina. Un article d’allò més assequible que omplirà de color el teu armari i que pots trobar en Shein per només 20 euros; a més a més, està disponible en totes les talles, per tant, no hi ha excusa per a no conseguir-ne un!

 

Vestit de Shein que pots trobar en la seua botiga online | Shein

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!