INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

⚫😷 CORONAVIRUS: Menys contagis que ahir, però més morts en el territori valencià

Adara es despulla en Instagram i rep moltes crítiques: «Sac d'ossos»

Ginamarco ha contestat amb una altra selfie sense camiseta
Adara Molinero incendia les xarxes amb una foto provocativa | València Diari

Adara Molinero, guanyadora de 'Gran Hermano VIP', ha sigut la gran protagonista dels últims mesos —com a mínim, fins a l'arribada de 'La isla de las tentaciones'— a 'Telecinco'. Amb els seus fans incondicionals i detractors, la jove model de 26 anys no deixa indiferent a ningú, ni a les xarxes socials, a on ha penjat una foto que està generant controvèrsia.

 

Adara ha publicat una selfie en l'espill en roba interior i les calces trencades. Res que no siga normal en Instagram, com tampoc ho son els comentaris ofensius que han deixat alguns usuaris. Hi ha qui es limita a criticar l'atreviment d'Adara i hi ha d'altres que no tenen res millor a fer que criticar el seu cos.

 

 

«Fa vergonya aliena, per diners i per cridar l’atenció el que has de fer», «Adara, vés a donar-li el pit al teu fill», «No et pega res esta classe de publicacions» o «Sac d’ossos» son algunes de les barbaritats que els usuaris han deixat.

 

A pesar d'açò, no tot han sigut comentaris negatius i la jove també ha rebut respostes positives. Un dels primers ha sigut el seu nóvio, Gianmarco, qui es feia una foto molt pareguda en el mateix hotel. «Llest per a esta nit», comentava l'italià en un story.

 

La resposta de Gianmarco a la publicació d'Adara | Xarxes socials

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!