La baronessa Thyssen ensenya per primera volta la seua mansió 'Mas Mañana'

Situada en la Costa Brava i en una urbanització de luxe, 'Mas Mañana' és la residència més apreciada de la baronesa Thyssen
La baronessa Thyssen ha obert les portes de la seua residència vacacional | elEconomista

 

Per primera volta, la baronessa Thyssen ha obert les portes de la seua espectacular mansió en la Costa Brava, anomenada ‘Mas Mañanas’, que es troba ubicada en la localitat de Sant Feliu de Guíxols (Girona) i és l’habitatge preferit de la baronessa.

 

El passat dimarts, el programa de TVE ‘Lazos de Sangre’ entrava a la casa de Tita Thyssen per a mostrar habitació per habitació, tots els detalls de la impressionant casa, que està situada en un terreny regalat pel pare de Tita Thyssen quan es va casar amb el seu primer home, l’actor de Hollywood Lex Parker.

Les impressionants vistes des de la casa de la baronessa | TVE

 

Mai abans s’havien mostrat imàtgens de la residència més estimada de la baronessa, que està ubicada dalt de tot d’un tossal i des de la que es pot disfrutar d’unes vistes impressionants del mar i la costa. L’habitatge té un jardí amb piscina i està ple d'altes palmeres i arbres que aporten vegetació i naturalesa a l'ambient.

 

La casa compta amb piscina i jardins plens de palmeres | TVE

 

 

Situada en la punta d’un penya-segat, la següent cosa que el visitant es troba en acabar el terreny és una barana que pega directament al mar, cosa que li aporta un encant especial a la casa.

A més a més, compta amb un xicotet hort en el que es poden plantar tota classe d’hortalisses per a disfrutar encara més de la fruita fresca d’estiu i la verdura de temporada, collida directament del seu hort.

 

La casa està a tocar de la mar | TVE

 

L'hort situat en la vivenda | TVE

 

Com en qualsevol casa d’estiu, no podia faltar una terrassa decorada amb detall i un porxe per disfrutar de les vesprades d’estiu a l’ombra i amb un còctel o, simplement, observant l’horitzó.

La luxosa terrassa de 'Mas Mañana' | TV3

 

 

Respecte a l’interior de la casa, el programa ha mostrat una vivenda amb tota classe de detalls estètics i artístics, una cuina impressionant, un menjador d’estil mariner a on predominava el blanc i moltes peces d’art que adornen la casa: quadres, escultures, etc. la que més ha destacat, una pantera roja de l’escultor francés Richard Orlinski. A continuació es poden vore les imàtgens de l'interior de la casa:

 

Una cuina amb tota classe de detalls | TVE

 

El menjador ple de quadres i obres d'art | TVE

 

La pantera roja, una valiosa peça de l'escultor francès Richard Orlinski | TVE

 

També pots llegir..

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!