ÚLTIMA HORA

🔴 Noves i dràstiques mesures des de ja per a tota Espanya

Belén Esteban, sobre la seua ideologia política: «Jo què he de ser de VOX, tio?»

La col·laboradora tenia el micròfon obert mentres parlava amb un company en el plató de 'Sálvame'
El micròfon de Belén Esteban estava obert i s'ha pogut escoltar la seua opinió sobre VOX | TELECINCO

 

Belén Esteban ha protagonitzat el 'Sálvame' d'este dilluns i no per cap classe d'enganxó o baralla amb algun dels seus companys, sinó per la seua conversació amb Jesús Manuel, en principi privada, però que tot el món ha pogut escoltar perquè el micròfon de la col·laboradora estava encés. El tema en qüestió, mentres els altres parlaven de la relació entre Albert Rivera i Malú, era VOX.

Belén Esteban i la seua opinió respecte a VOX

En el plató de Telecinco en aquell moment estaven parlant sobre les últimes imàtgens d'Albert Rivera i Malú, el dia que el primer eixia de l'hospital després de passar-se 48 hores ingressat. El tema principal era el paper de la cantant i criticaven que realment usant com a arma política.

En un principi, els micròfons dels col·laboradors que no participaven en la conversació estaven apagats. Fet que solen aprofitar per a parlar entre ells, com és el cas de Belén Esteban i Jesús Manuel; tot i que, en eixa ocasió, el micròfon de la primera continuava obert i es va escoltar com s'indignava: «Mare meua els de VOX, mare meua els de VOX. Els polítics no saben com atacar», referint-se a la crítica sobre el paper de Malú.

Jesús Manuel i Belén Esteban estaven parlant mentres el programa continuava amb un altre tema | Cedida

Belén Esteban no és d'extrems

En eixe moment, mentres el tema evolucionava cap a un altre costat, el seu company li ha preguntat si vota a VOX i Belén ha respost: «Jo què he de ser de VOX, tio?». En eixe sentit, Jesús Manuel també ha declarat: «Jo no sóc de VOX ni de Podemos. Als dos els tirava al riu», opinió política que Belén també compartix amb ell.

Per tant, Belén Esteban ha deixat ben clar que no és d'extrems, ni a la dreta ni a l'esquerra. Ja en una altra ocasió, la col·laboradora de 'Sálvame' va confessar les seues inclinacions polítiques. Ho va fer en 'Todo es mentira' a on va expressar la seua decepció: «He votat diferents partits, cap d'ells m'ha donat el que jo esperava i per tant... el meu vot és per a mi. El que sí que desitge és que el president del govern vaja amb Espanya per davant».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La romàntica foto de Mireia Belmonte i el seu nóvio" "Contundent decisió de Toñi Moreno amb el xiquet està esperant: «No ho faré»"