INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

🔪 URGENT PARRICIDI:

Mata a sa mare i ferix a son pare en Sant Vicent

Brutal enganxó de Jorge Javier Vázquez en 'GH VIP'

El plató de 'Gran Hermano' va viure un moment de màxima tensió
Enganxó de Jorge Javier amb el germà de Gianmarco | GTRES

Durant l'entrevista de Jorge Javier a Gianmarco després de ser expulsat de 'GH VIP 7', la tensió va ser evident en tot moment, fins al punt que el germà del protagonista va acabar discutint amb el presentador.

  

Lucca va criticar que Jorge Javier estava fent un «interrogatori policial» al seu germà. Durant la conversa, la mare d'Adara va conseguir que Gianmarco confessara estar enamorat de la seua filla, cosa que va fer que l'italià es posara a plorar, moment en què es va reactivar la discussió entre Jorge Javier i Lucca.

 

El germà de Gianmarco va assegurar que se l'havia obligat a donar esta resposta i es va alçar «exigint» respecte per al seu germà. La discussió va acabar amb unes dures paraules per part de Jorge Javier: «Asseu-te perquè si no hauré d'expulsar-te del plató. Que trist que la teua última nit en este programa siga així».

Gianmarco no encerta amb el seu comiat

'Gran Hermano' ha permés a Gianmarco acomiadar-se d'Adara, però ell li ha transmés un missatge molt confús que ha deixat a la concursant totalment descol·locada i sense entendre res. Això ha provocat el nerviosisme en ella, que amb l'ajuda del Maestro Joao ha intentat recompondre totes les peces del puzle.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!