INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

🔪 URGENT PARRICIDI:

Mata a sa mare i ferix a son pare en Sant Vicent

La decisió de Jorge Javier abans d'operar-se que encén les alarmes

El presentador tornarà a passar per quiròfan
Jorge Javier Vázquez farà testament abans de ser operat   | GTRES

 

Jorge Javier Vázquez haurà de passar per quiròfan, en una operació que aparentment sembla senzilla. El presentador, des que va patir l'ictus, s'ha mostrat més susceptible i, com ha manifestat en alguna ocasió, ara veu la vida d'una altra manera.

 

El presentador de 'Sàlvame'

El presentador de 'Sálvame' ha confessat en la revista 'Lecturas', que abans de tornar a passar per quiròfan farà el seu testament. Fa uns dies, els metges li van comunicar que ha de sotmetre's a una nova intervenció. Jorge Javier Vázquez va patir l'ictus en març d'este any, motiu pel què va ser operat d'urgència. De moment es desconeix quina intenció té amb el seu testament. El que sí se sap es que les seues dos grans passions són els seus gossos, que són part fonamental de la seua vida. I, per suposat, sa mare, que com ell ha dit en moltes ocasions, «ma mare és el meu gran amor».

 

En el seu blog de la revista 'Lecturas', el presentador ha explicat el seu dia a dia. Concretament ha desglossat el dijous passat, el dia de la gala de 'GH', un programa especial, en la nit més terrorífica de l'any. «Toca gala de Halloween i això em dóna marxa per a començar el dia amb optimisme. Faig esport, ordene una miqueta la casa, i sobre la una del migdia decidisc eixir al carrer amb dos dels meus gossos», ha explicat el presentador, que mentres passejava els gossos, mentalment es preparava una entrevista.

 

Jorge Javier és feliç

«Professionalment, estic disfrutant molt i, personalment, molt content», ha confessat el presentador, que sempre ha mirat la seua malaltia amb optimisme, amb certs temors com és normal, però amb moltes ganes de seguir endavant.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!