Una exnóvia de Neymar concursa en 'La isla de las tentaciones'

La model es rodeja de moltes figures famoses del món del deport
Katerina Safarova va mantindre una relació amb el futbolista Neymar | INSTAGRAM

El programa de Mediaset ‘La isla de la tentaciones’ està sent tot un èxit tant en la televisió com en les xarxes socials, a on es comença a investigar el passat dels participants, que no serien tan anònims com un es podria pensar. Precisament, gràcies a les xarxes socials, hem sabut que una de les ‘temptadores’ de l’illa dels xics, la russa Katerina, que està convertint-se en protagonista gràcies al seu ‘feeling’ amb Gonzalo Montoya, tindria un passat amorós compartit amb un futbolista d’elit: Neymar.

 

Es relaciona amb futbolistes i deportistes

La xica no ha perdut el temps i, a pesar de tindre només 21 anys, ja ha mantingut relacions sentimentals amb diferents personatges famosos, com un dels integrants del grup de música ‘Gemeliers’ o el futbolista Neymar. Una relació, esta última, que no amagaven per a res i que era coneguda en els seus respectius cercles d’amistats, ja que Neymar i Katerina van assistir junts en diferents ocasions a festes i esdeveniments. D'esta manera, en l’Instagram de la ‘temptadora’ es troben els rastres d'aquella relació, amb fotos d’aquella època, a on apareix molt somrient al costat de Neymar.

 

 

Pel que es veu, a Katerina li agrada rodejar-se de persones famoses del món del deport, ja que se seguix mútuament en les xarxes amb el futbolista italià Marco Verratti, el pilot de motociclisme Fabio Quartararo o el surfista Gabriel Medina.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'La isla de las tentaciones': Una parella, a punt d'anar-se'n" "Belén Esteban sorprén amb un nou canvi estètic"