Expectació per la reaparició d'Adara en 'Sábado Deluxe' en plena polèmica

La guanyadora de 'Gran Hermano VIP' haurà de fer front a moltes preguntes
Adara visitarà el programa | Telecinco

En les últimes setmanes Hugo Sierra i Gianmarco Onestini han visitat en diferents ocasions el plató de 'Sábado deluxe' per a explicar les seues versions sobre la relació o no que mantenen amb Adara Molinero, guanyadora de 'Gran Hermano VIP'.

Ara serà la mateixa Adara la que tancarà el cercle i anirà al plató del programa per a donar el seu punt de vista sobre tots els fets que han tingut lloc en els últims mesos dins i fora de la casa de Guadalix.

Les aparicions de la concursant només acabar el concurs han sigut contades. Ha aparegut en una revista donant uns quants titulars i, per últim, en el debat final de 'Gran Hermano VIP', que va ser gravat el matí següent de la gran final del concurs.

Les situacions que haurà d'afrontar

Molinero haurà d'aclarir els seus sentiments cap a Hugo Sierra, la seua actual parella i també cap a Gianmarco Onestini, company de 'Gran Hermano' i amb el que hauria començat una il·lusió dins de la casa. Per si no n'hi haguera prou, ara també haurà de fer front a una trampa que li han preparat Gianmarco i Hugo Sierra i que tindrien com a objectiu la gravació d'una conversa telefònica sense consentiment.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'atracció entre dos de les concursants de 'GH VIP' que ha passat desapercebuda" "Vídeo: La 'cobra' de Gianmarco i Adara, protagonista del seu reencontre"