Fort enfrontament entre Adara i Alba Carrillo només eixir de 'GH VIP'

Les dos van començar el concurs tenint una mala relació, tot i que amb el temps es va anar arreglant
Les dos exconcursants de 'GH VIP' han tingut un enfrontament | València Diari

Si en un moment vam creure que Adara i Alba Carrillo havien sigut amigues dins de 'Gran Hermano VIP', ara pareix que la realitat és una altra. Dies arrere, Alba confessava en unes declaracions al programa 'Cazamariposas' que ella era la guanyadora moral del concurs, desprestigiant el concurs que havia fet Adara i que l'havia convertit  en la guanyadora absoluta del concurs de telerealitat.

Estes paraules no van agradar gens a Adara i es va voler defendre de la seua companya d'edició amb una piulada de Twitter a on li deia que hauria d'estar agraïda amb el públic per no haver-la fet fora abans, quan realment va estar queixant-se i protestant des del primer dia. Però pareix que el que més li ha molestat a la model ha sigut com acabava este missatge Adara: «Besets 'dormilona'».

Alba Carrillo ataca directament al fill d'Adara

Carrillo ha tardat poques hores a contestar a Adara i ho ha fet per Instagram, a on ha criticat tot el concurs de la seua companya. En este, li ha retret el canvi de companyies continu dins del concurs, d'haver dormit amb Gianmarco fent mal a gent de fora de la casa i, el que és més greu, l'acusa de no haver pensat en el seu fill dins del concurs. De ben segur, Adara tornarà a respondre a Alba Carrillo i qui sap si tornaran a coincidir en un plató de televisió per a enfrontar els seus diferents punts de vista.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Brutal baralla en directe entre Antonio David i Kike Calleja" "Antonio Tejado confirma una sorprenent notícia"