José Antonio Avilés: “Vaig intentar suïcidar-me en ‘Supervivientes’!

El col·laborador de ‘Viva la vida’, va confessar en el seu programa, que després de tot el que s'estava parlant d'ell a Espanya quan estava en el ‘reality’, va intentar posar fi a la seua vida

Diumenge passat en el programa de 'Viva la vida', José Antonio Avilés ha confessat alguna cosa que va passar fa aproximadament un any i que ha mantingut en secret per al públic i que alguns col·laboradors sí que ho sabien, i és que va intentar atemptar contra la seua vida.


Tot va ocórrer quan va ser expulsat de 'Supervivientes' i va veure com se li venien damunt mil i una polèmiques que li deixaven una miqueta malament.


Es va descobrir que el col·laborador portava una vida paral·lela al que tothom coneixia pel seu treball en televisió, de fet, es va destapar que ni tenia el títol de periodisme a més que s'havia dedicat a estafar a unes quantes persones. Anem, que estava amarronada per tots els costats.


Segons compte Avilés, ho tenia tot planejat i va intentar llevar-se la vida a l'hotel on s'allotgen després de ser expulsats del reality fins que tornen a Espanya. Els concursants estan acompanyats en tot moment pels redactors del programa, però hi ha un canvi de torn d'uns 10 o 15 minuts en el qual José Antonio hauria pensat saltar per la terrassa que hi havia prop de la seua habitació que donava a un camp amb vaques. "Era un segon pis", afegia Kiko Matamotos llevant-li importància a l'assumpte.


"Jo estava a Hondures, ja havia sigut expulsat del programa i tenia un redactor ombra que sempre estava amb mi (...) En un canvi de torn del redactor vaig aprofitar que estava sol a l'habitació de l'hotel per a pensar a tirar-me per una terrassa, el tenia tot planejat", ha explicat el col·laborador sota l'atenta mirada de la resta dels seus companys.


Isabel Rábago confirmava la història d'Avilés, ja que ella al costat d'uns pocs era l'única coneixedora d'este succés pel qual el col·laborador quasi acaba amb la seua vida. "Jo conec tots els secrets d'Avilés, si em tireu de la llengua una mica, us ho explique tot", deia. No obstant això, Carmen Borrego, una altra de les grans confidents de José Antonio afirmava haver sospitat d'eixa història perquè mai li l'havia comptada fins hui: "Eres un mentider, jo això no m'ho crec".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Julia Otero deixa sense alé als seus oients confessant el seu estat actual" "Colp per a Ángela Molina: Mor la seua mare i dona d'Antonio Molina"