Kiko Rivera caçat cometent quatre infraccions de trànsit

Mentre era perseguit pels paparazzis, el DJ es va salar la normativa, podria perdre sis punts del carnet i a una elevada multa de trànsit
Kiko Rivera | TelecincoEl nou any no ha començat molt bé per a Kiko Rivera. El DJ ja va haver de passar el Nadal patint un atac de gota, una afecció freqüent en ell. Després de la benvinguda el 2022 amb una festa familiar, l'endemà la seua esposa Irene Rosales havia de lamentar la mort de la mascota del seu germà, un gos que primer havia desaparegut i que, pel que sembla, després van trobar mort. Ara el fill d'Isabel Pantoja ha sigut caçat cometent diverses infraccions al volant que podrien costar-li fins a sis punts del carnet.


I és que sembla que es venen corbes per al jove i la seua família després que Telecinco haja anunciat l'emissió d'un documental on Julián Muñoz comptarà tota la seua veritat en referència a Isabel Pantoja. I això, evidentment, ha posat molt nerviosa a la cançonetista i, probablement, a tot el seu entorn.


Kiko Rivera ja és de per si objecte d'atenció mediàtica però si afegim aquesta entrevista de l'exalcalde de Marbella, tots els focus s'han posat sobre ell i l'objectiu de molts reporters és fer-li unes preguntes en referència a alguna cosa que esguitarà a la seua mare.


Intentant escapar de la premsa, Kiko es va pujar en el seu cotxe i va cometre fins a quatre imprudències, segons el recompte fet en 'Sálvame', que podrien costar-li sis punts del permís de conduir i una multa de 1.000 euros.

El fill d'Isabel Pantoja va avançar a un altre vehicle en l'eixida d'una rotonda sense posar l'intermitent, després va travessar una línia contínua, després un cabrejat i, finalment, no espere com devia davant un pas de vianants.

En 'Sálvame' han comptat amb la presència d'un professor d'autoescola, Jesús Muñoz, qui va afirmar que si aqueixes infraccions eren considerades com a conducta temerària, podrien constituir “un delicte pel qual podria acabar en la presó”.


Per fortuna, no va caldre lamentar danys majors en la seua carrera a la fugida, i és que la història ja ens ha ensenyat que fugir dels paparazzis a bord d'un cotxe poden acabar molt malament per al personatge en qüestió...

Altres infraccions de trànsit de Kiko Rivera

 

La guerra entre Kiko Rivera i la Direcció General de Trànsit ve des de lluny. En 2015, després de cometre una altra infracció, se li van retirar sis punts del permís de conduir i el seu permís de circulació durant sis mesos. No obstant això, el DJ va ser enxampat dirigint el seu vehicle abans del permés, així que no va poder recuperar la llicència fins dos anys més tard, en 2017.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tamara Gorro i Ezequiel Garay trenquen després de 12 anys de matrimoni" "Carmen Borrego, apartada de la Nit de Nadal de las Campos"