L'estricta dieta que segueix la reina Letícia per a este Nadal 2017

S'han pensat diversos plats perquè tota la família seguisca al peu de la lletra la dieta, sempre amb productes ecològics i baixos en greixos
La reina Letícia en el seu viatge oficial a Mèxic | La Guia Femenina

 

En cada acte públic, la reina Letícia és notícia per cadascun dels seus estilismes triats, però també per la seua prima figura. Els seus braços musculosos i cames esveltes són molt comentats sobretot per la premsa estrangera. No obstant això, no és cap secret que la dona del rei Felipe VI cuida molt el seu cos fent exercici, sobretot musculación i ioga, però el més destacable de tot és la seva estricta dieta.

La reina Letícia és molt selectiva i rigorosa amb cadascun dels aliments que entren en Zarzuela i consumeixen ella, i la resta de família, el rei Felip i les seues filles, la princesa Leonor i la infanta Sofia. És sabut que Letizia no se salta cap dels seus menjars per poder mantenir la seva figura, però el realment important són els aliments que consumeix, sobretot de procedència ecològica.

És per este motiu que, a pesar que s'acosten els copiosos menjars nadalencs, on el menjar sempre sobra i es presenta gran varietat de plats, en Zarzuela, almenys la reina seguirà la seua dieta com tots els dies, amb els aliments minuciosament seleccionats.

Fruites i verdures de l'hort

En Zarzuela hi ha diversos proveïdors que ofereixen els seus millors productes, tots ells amb el certificat ecològic per garantir la seua procedència i els productes que s'utilitzen en la seua cura i creixement, evitant així els pesticides excessius, perjudicials per a la salut.

És per este motiu que els Reis solen fer la compra enLa Huerta de Carabaña’, segons informa el portal ‘Cotilleo’. La seua qualitat els ha convertit en la primera elecció del Palau i també és el proveïdor del col·legi en el qual estudien Leonor i Sofia.

Letícia al costat de Michelle Obama en el seu hort a la Casa Blanca | Cedida

 

No obstant això, en Zarzuela també tenen un hort propi on es conreen verdures i fruites, també de cultiu ecològic. D'esta manera, una part dels aliments que mengen diàriament, provenen d'este hort. I és que pràcticament, en la seua alimentació, les fruites i verdures conformen el 80%.

Les úniques carns que menja la reina

L'altre 20% de la seua alimentació està compost per carns i peixos. Però Letícia tampoc consumeix qualsevol tipus de carn. Se seleccionen les millors peces de rellom de boví procedents del nord d'Espanya per als Reis, ja que és molt rica en proteïnes.

El pollastre de corral criat en llibertat i ecològic és l'altra gran aposta de Letícia. Ja siga rostits o a la planxa, tota la família sol consumir esta carn blanca, la que menys grasses aporta a l'organisme. Encara que cal destacar que la reina sempre sol menjar el pollastre de corral al vapor o a la planxa.

Peix també del nord

Igual que la carn de boví, el peix que se serveix a palau prové del nord d'Espanya. El gran proveïdor dels Reis des de fa anys és una peixateria de la Corunya. També proveïa la cuina dels reis emèrits Juan Carlos i Sofia. 

En els plats de Zarzuela, a diferència de la carn, es presenten una gran varietat de peixos, com són el lluç, llenguado o llobarro, sempre de primeríssima qualitat. Estos peixos també sol consumir-los Letícia al vapor o a la planxa, acompanyats de verdures bullides.

El menú nadalenc

D'esta forma, estos aliments segur conformen el menjar nadalenc d'esta Nit de Nadal. Però a diferència de la resta d'espanyols, almenys Letícia solament gaudirà d'un plat, i ja s'ha pensat en diversos menús que es presentaran en la taula dels Reis. No es deixarà de costat la dieta ni tampoc les proteïnes i verdures.

Salmó amb salsa de iogurt, un dels possibles plats per a este Nadal en Zarzuela | Cedida

 

La nutricionista i dietista Jessica Ferro, ha explicat a ‘El Español’, que el rei Felip VI, la reina Letícia i altres comensals, podrien gaudir d'un d'estos menús, en els quals destaquen els aliments ecològics i saludables.

Una opció seria salmó amb llit de verdures i salsa de iogurt, gens copiosos ni pesats. Un altre plat podria ser una completa amanida d'espinacs frescos amb bròcoli, alvocat, anous i tomaques cherry. També es pensa amb cuinar carn, encara que com ja s'ha comentat. 

Possiblement serà pit de pollastre de pollastre de corral a la planxa. Anirà acompanyat de carbassó, xampinyons, alfàbrega i tomaca, i formatge parmesano al costat de fruites del bosc. Finalment, una quarta opció és seguir amb el peix i cuinar halibut a la graella, acompanyat d'una amanida d'enciam, espàrrecs, rodanxes de meló, entre uns altres.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FOTO: La imatge d'Andrea Janeiro en bikini que ens ha deixat a tots al·lucinats" "FOTOS: El canvi radical de vida de María de MyHyV i fliparàs amb qui és el seu home"