INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

María José Campanario guanya la batalla judicial contra Telecinco

La parella de Jesulín de Ubrique va demandar a María Patiño i a la cadena de televisió per una intromissió en el dret de la seua intimitat
María José Campanario ha guanyat la batalla en els tribunals contra Telecinco | València Diari

 

Este any, María José Campanario està eixint victoriosa de totes les batalles judicials a les que s’ha enfrontat. Fa quatre mesos va guanyar el judici contra el periodista José Antonio León, Mediaset i ‘La Fábrica de la Tele’, a qui va demandar per violar la seua intimitat al fer pública informació sobre la seua salut. Ara, la Campanario ha tornat a tindre la justícia de la seua part durant el tribunal contra María Patiño i Telecinco.

 

María José Campanario guanya judicialment a María Patiño i Telecinco

La notícia de la victòria l’ha donat a conéixer Averum Abogados, el bufet que ha preparat la defensa de la dona de Jesulín de Ubrique. Tant el Jutjat de Primera Instància número 2 de Arcos de la Frontera com l’Audiència Provincial de Cadis han imposat una multa a Telecinco y a María Patiño per intromissió en la intimitat i en el dret a l’honor de l’afectada.

 

D'esta manera, la cadena televisiva i la periodista de premsa rosa hauran d’abonar la quantitat de 6.000 euros a María José Campanario com a indemnització, a més de tindre l’obligació de llegir la sentència durant el programa de ‘Sálvame Deluxe’.

 

María Patiño va fer pública informació íntima de la dona de Jesulín de Ubrique  | TELECINCO

 

En concret, el conflicte va tindre lloc anys arrere quan María Patiño va confessar en el plató de ‘Sálvame Deluxe’ que la dona de Jesulín havia agafat pel coll a la seua sogra durant una discussió. Este fet va provocar que María José Campanario interposara una demanda tant a la periodista com a Telecinco i ha sigut ara quan la sentència s’ha resolt.

 

El primer judici va celebrar-se l’abril de 2007 i el tribunal va condemnar a Telecinco. Tot i això, el procés s’ha allargat fins al dijous passat i la nora de Carmen Bazán ha conseguit que la justícia estiga de la seua part.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!