València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

María José Campanario guanya la batalla judicial a Kiko Hernández

L'exparella de Jesulín de Ubrique va interposar una demanda contra el col·laborador de ‘Sálvame’ per revelar que patix fibromiàlgia
María José Campanario ha guanyat a Kiko Hernández | TELECINCO

 

La parella de Jesulín de Ubrique, María José Campanario ha guanyat la batalla judicial que tenia amb el col·laborador de ‘Sálvame’ Kiko Hernández. Tot va començar quan el col·laborador de 'Sálvame' va assegurar que l'exparella de Jesulín patia fibromialgia i aquesta va optar per interposar una demanda contra ell. Finalment, sembla que la denúncia tirarà endavant, tot i que el mateix Hernández assegura que recorrerà a altres instàncies judicials.

 

El jutge dona la raó a Kiko Hernández en primera instància

Ja fa mes d’un any que María José Campanario va decidir interposar una demanda a Kiko per haver fet públic que patia fibriomialgia, després d’haver estat ingressada en un centre psiquiàtric. En aquesta demanda, la dona del torero, Jesulín de Ubrique, li reclamava 50.000 euros per anar en contra del seu honor i la seua intimitat.

 

La primera vegada que es van veure les cares, ara fa un any, la màxima autoritat judicial dels jutjats de Jerez de la Frontera, segons afirma Kiko, «va dir que aquesta senyora havia venut la seua malaltia i que nosaltres no havíem fet res mal». Segons la defensa del col·laborador de Telecinco, li van demostrar al jutge que havia sigut ella qui havia explicat la seua malaltia en diverses revistes.

 

Així i tot, María José Campanario va recórrer la sentència del jutge perquè no estava contenta amb la resolució i ara ha aconseguit que li donen la raó.

Després d’un recurs, María José guanya el judici

Així, Campanario ha aconseguit guanyar la batalla judicial a Kiko en segona instància com han explicat diversos mitjans de la premsa del cor. La justícia li ha donat la raó i per aquest motiu, Kiko haurà de pagar-li 2.000 euros, una xifra que està molt llunyana dels 50.000 que reclamava.

 

Tot i aquest gir en la sentència del jutge, sembla que la cosa no quedarà així, ja que Kiko Hernández ha assegurat que té la intenció de seguir amb els procediments judicials i portar el cas a Madrid.

 

Altres polèmiques de María José Campanario

Aquest no és l’únic cas polèmic que ha d’afrontar María José Campanario, sinó que s’ha de sumar als constants rumors sobre les suposades infidelitats del seu home, Jesulín de Ubrique.

 

A més, cal recordar que fa pocs dies es comentava als platós de Telecinco el possible engany de Jesulín amb una presentadora de la mateixa cadena i també, dels rumors que cada vegada sonen amb més força sobre una possible ruptura definitiva de la parella.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!