EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

Pablo Alborán seduïx Instagram sense camiseta i amb sentit de l'humor

El cantant ha rebut milers de 'likes' per una fotografia en què se'l pot vore cuinant sense roba

 

Està clar que Pablo Alborán alça passions. Però més allà de per la seua música, el cantant malagueny també ho fa per les publicacions del seu perfil d'Instagram que, com a mínim, fan alçar la temperatura dels seus seguidors.

 

No és estrany trobar en l'Instagram de Pablo fotografies d'ell en actitud sensual. Sense camiseta, a contrallum, en banyador... són diferents les perspectives i els moments en actitud sexy en els quals el músic s'ha deixat fotografiar.

 

Una sensual foto amb un divertit missatge

Això no obstant, este dimecres Pablo ha fet una barreja explosiva entre fotografia sense camiseta i el toc d'humor que li ha fet conseguir milers de 'likes'. Concretament, en la imatge es pot vore a un musculat i fibrat Pablo sense roba en la part superior del cos (l'única que se li veu) i amb una paella en la mà amb les restes d'una truita apegada.

 

 

A la foto, li acompanya el següent text: «Diuen que si s'apeguen els ous a la paella, el teu dia comença millor. Els ous de la truita, clar...». Arran d'esta publicació, el malagueny va conseguir reunir fins a més de 200.000 'likes' en poques hores i milers de comentaris que celebren el seu sentit de l'humor però, sobretot, el seu espectacular físic. No hi ha res com prendre's la vida amb filosofia i alegria!

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!