La pillada a Samantha que confirma més parelles en ‘OT 2020’: «Ens hem enrotllat tots»

La concursant valenciana està acaparant l'atenció de les xarxes
La pillada de Samantha confirma més parelles en ‘OT 2020’ | ‘OT 24 hores’

Samantha, concursant d'‘OT 2020’, torna a ser la protagonista en les xarxes socials per un comentari que ha fet este dimarts durant l'assaig del tema grupal per a la pròxima gala. Un comentari que, tot i que la valenciana de Beniarrés, en el Comtat (Alacant), pensava que passaria desapercebut, el que ha passat és tot el contrari, ha encés les xarxes.

En el vídeo captat per les càmeres del ‘24 hores’, que no ha tardat gens en compartir-se en les xarxes socials, transcripció inclosa, s'escolta a Samantha dir: «Som sis xics i sis xiques». Obvietat que afirma el professor, Manu Guix: «Som sis i sis». Arran d'este comentari, Samantha afegix: «Què graciós!».

Després d'unes mirades estranyes i de pensar-s'ho un poc, Samantha li diu a Nia a l'oïda: «I ens hem enrotllat tots». La cara de Nia, de no saber a on posar-se, i la seua mà que intenta tapar ràpidament el micro de la valenciana confirmen totes les sospites i ‘shippeos’ que estan marcant esta nova edició del talent musical. «Que no, que no s'escolta això», intenta justificar Samantha. A açò, afegix Eva: «No m'ho puc creure».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La nova confident de Fani en ‘Supervivientes’ que farà parlar" "Belén Esteban reapareix després de la mort de Fran Álvarez"