EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

El suposat fill del rei Joan Carles, Albert Solà, concursant de 'GH VIP 7'

La pròxima edició del programa s'estrenarà el 15 de setembre
Albert Solà podria ser un dels pròxims concursants de la nova edició del reality | València Diari

 

Una volta finalitzat el programa de supervivència per excel·lència de Telecinco, 'Supervivientes 2019', la cadena ja està pensant i preparant al detall la pròxima emissió del seu reality més famós, 'GH VIP', que arribarà a la seua sèptima edició. Ara per ara, està previst que la nova edició s'estrene el diumenge 15 de setembre. 

 

Tot i que encara no hi ha res confirmat, són molts els noms que sonen amb força com a possibles concursants del reality, un d'ells és el d'Albert Solà, el suposat fill del rei Joan Carles, segons arreplega 'Lecturas'. Solà fa temps que demana que el rei emèrit el reconega com a un dels seus fills, una cosa que encara no ha passat.

 

Solà demana 4.000 euros setmanals

El possible nou concursant de 'GH VIP' és de Girona, a on treballa com a cambrer. Solà demana una quantitat de 4.000 euros setmanals per a entrar en el programa i conviure amb la resta de participants de Guadalix. Solà parla de «mon pare» per s referir-se al rei emèrit en les entrevistes, al rei Felip l'anomena «el meu germà» mentres que es referix a «la meua neboda» quan parla de la princesa Leonor.

 

Terelu i Alejandra Rubio també són dos dels noms que sonen amb força  | Mtmad

 

Terelu Campos i la seua filla Alejandra

A part del de Solà, hi ha dos noms més que podrien formar part de la sèptima edició del reality: Terelu Campos i la seua filla Alejandra Rubio. Una representant hauria contactat amb les dos per a fer-los una oferta per a passar la tardor en Guadalix. Tots eixos noms s'unixen als d'Anabel Pantoja, Mila Ximénez, Carmen Gahona, Kiko Jiménez, l'exparella de Gloria Camila Ortega, i Ángela Ponce. Tots ells són els principals candidats a formar part de la casa a partir del pròxim 15 de setembre.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!