Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Alejandra Rubio, possible participant en la pròxima edició de 'GH VIP'

Kiko Hernández, col·laborador del programa 'Sálvame', ha donat a conéixer l'interés que té la productora en la jove gràcies a la seua influència en Internet i al seu propi contingut en 'Mtmad'.
Leer en español
Alejandro Rubio ha rebut una oferta per a participar en la pròxima edició de 'GH VIP' | CEDIDA

 

L’edició de ‘Gran Hermano VIP’ s’ha convertit en un dels programes més famosos de Telecinco, i la seua pròxima data d’estrena ja s’està rumorejant en les xarxes socials, junt als seus nous participants.

 

Segons ha explicat Kiko Hernández, col·laborador del programa ‘Sálvame’, la productora de ‘Gran Hermano’ té en el cap una personalitat molt coneguda en els mitjans de comunicació, gràcies a la seua influència en Internet i a la seua família. Es tracta de la filla de Terelu Campos, Alejandra Rubio, que està despertant l’interés de Mediaset a causa del seu propi canal en ‘Mtmad’, conegut com ‘Black Sheep’.

 

Kiko Hernández s’ha aventurat a revelar que la productora de ‘Gran Hermano’ s’ha posat en contacte amb la mare d’Alejandra Rubio per a manifestar el seu interés en incloure-la entre els pròxims concursants de l’edició VIP del reality. Pareix que la proposició no li ha fet cap il·lusió a Terelu Campos, qui ha expressat el seu desacord en què la seua filla participe.

 

El col·laborador de ‘Sálvame’ ha insistit en el fet que Terelu «ha exercit de tallafocs i ha dit que no ho negociarà amb la seua filla per a què participe en res». De fet, la intenció de la Campos és no contar-li res a Alejandra.

 

El caràcter rebel d’Alejandra Rubio 

La mare d'Alejandra Rubio, Terelu Campos, s'ha mostrat en desacord amb l'oferta de la productora   | ESPAÑA DIARIO

 

Durant l’anunci d’esta notícia, un dels companys de plató de Kiko Hernández, Kiko Matamoros, va voler donar la seua opinió al respecte, perquè la seua filla menor té una bona amistat amb Alejandra Rubio, la qual cosa li ha permés conéixer el caràcter de la jove: «Si a Alejandra li arriba esta oferta, Alejandra s’ho pensarà molt. Amb el caràcter que té, jo que la conec, et dic que no permetrà que ni sa mare ni son pare li diguen què ha de fer».

 

A més, afegia que la filla de Terelu Campus «fa i desfà amb la seua vida el que vol». També va insistir que cal tindre en compte que a Alejandra «li agraden més les càmeres del que a sa mare o son pare els agradaria. Per això, crec que si hi ha una bona oferta econòmica, és difícil que la rebutge».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris