L'Ajuntament d'Alacant obri un expedient informatiu a un policia local per negar-se a portar la mascareta

El policia ha participat en una manifestació, a través de les xarxes socials, negant l'existència d'una pandèmia
L'agent s'ha negat a posar-se una mascareta | ACN

L'Ajuntament d'Alacant ha obert un expedient informatiu a un agent de la Policia Local del torn de nit per negar-se a portar mascareta durant la seua jornada laboral. La Prefectura de Servei, juntament amb la Regidoria de Recursos Humans, va fer un informe exposant els fets en el que es manifestava la negativa de l'efectiu a portar la protecció sanitària obligatòria.

Per això, l'Ajuntament ha decidit obrir un expedient informatiu d'esbrinament dels fets per a la seua investigació, cosa que pot derivar en la incoació d'un expedient sancionador cap a l'agent, segons han confirmat fonts municipals a Europa Press.

De la mateixa manera, en el cas que l'expedient informatiu no prospere, l'Ajuntament proposarà l'obertura, en el seu cas, d'un expedient disciplinari cap a l'agent per tals fets.

Segons les mateixes fonts, el policia també ha participat de manera activa en una manifestació negacionista que va tindre lloc dissabte passat en la capital i ha publicat en xarxes socials, de manera reiterada, vídeos negant l'existència d'una pandèmia. No obstant això, en este cas s'entén que és una activitat personal diferenciada de la laboral.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alarma en València: Confirmat un brot de Covid-19 amb 26 casos en una residència" "La denigrant situació en la que estan 20 malats de Covid-19 en un hospital de Vaència"