Alacant tanca els parcs i reforça els dispositius contra botellons i festes

També es posarà en marxa un pla per a controlar les partides rurals
Alacant tanca els parcs de la ciutat | Europa Press

L'Ajuntament d'Alacant ha decidit este dimecres tancar els més de 140 parcs públics de la ciutat a les 18.00 hores com a mesura de seguretat per a frenar la pandèmia. Això completa el tancament de la setmana passada de les àrees de jocs infantils i aparells biosaludables.

També s'ha acordat, en una reunió amb els cossos de seguretat, el reforç dels dispositius contra els botellons i les festes en cases per a evitar l'expansió dels contagis en la capital alacantina, informa la Regidoria de Seguretat en un comunicat.

Per això, la Policia Local augmentarà els controls policials i els dispositius dels caps de setmana per a garantir la seguretat dels veïns, amb l'objectiu d'«evitar qualsevol botelló que es puga organitzar en places o parcs, i les possibles festes en cases». Paral·lelament es posarà en marxa un pla per a controlar les partides rurals, davant de possibles festes en cases particulars i per ser llocs a on les persones es posen en màxim risc de contagi.

«La situació és molt complicada. Les persones que no siguen responsables hauran d'assumir que els cossos de seguretat establiran controls en tota la ciutat i se sancionaran les conductes irresponsables pel bé i la salut de tots», garantix l'edil de Seguretat, José Ramón González.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El territori valencià estudia limitar les reunions a un grup de convivència" "Els 36 municipis valencians sense cap cas de coronavirus"