Detecten un brot de coronavirus amb 26 contagiats en la residència de Velluters de València

Un dels residents ha perdut la vida
Hi ha 26 contagiats | València Diari

Un dels residents de la residència d'ancians de Velluters de València, a on segons les últimes dades facilitades hi ha 19 residents i set treballadors contagiats de Covid-19, la majoria d'ells asimptomàtics, ha mort, segons fonts de la gestora del centre.

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha informart este dissabte del brot en esta residència i ha assenyalat que s'està estudiant com ha entrat el virus en el centre. Esta residència és gestionada per Gesmed (Gestió Soci Sanitària al Mediterrani), que també gestiona la residència de persones majors i centre de dia Palacio de Raga, en València.

Esta última residència també patix un brot de coronavirus amb 28 residents, huit d'ells hospitalitzats, i 15 treballadors afectats, i la setmana passada va registrar la defunció d'un dels ancians al que havien hospitalitzat amb patologies prèvies, encara que en el centre hospitalari es va detectar que era positiu en coronavirus.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La denigrant situació en la que estan 20 malats de Covid-19 en un hospital de Vaència" "Vídeo: Puig afirma que «si la situació canvia en els pròxims dies, es prendran mesures»"