Com han de ser las mascaretes de tela, segons l'OMS

Es recomana que estiguen elaborades amb tres capes
L'OMS explica com han de ser | Pixabay

266 dies després de declarar al món que el coronavirus era una pandèmia de nivell mundial, l'OMS ha instat que les mascaretes són d'ús recomanat per a tota la població. Sí, la mesura que quasi tots els països van implantar en el paquet inicial de mesures bàsiques per a la lluita contra el coronavirus.

Quan l'OMS va elevar l'alerta a la Xina estaven prop de complir el primer trimestre davall del Covid-19. Però les recomanacions ara de l'OMS no estan fora de context. L'organisme ha emés una sèrie de noves recomanacions sobre l'ús de mascaretes protectores durant el temps que estiga vigent la pandèmia del coronavirus. A demés, en eixa guia es desaconsella una classe de mascareta i s'assenyala el model que ha de ser usat per sanitaris i professionals de la salut.

Un dels molts punts recull el guant d'una de les modes que han eixit des que fora obligatori l'ús de la mascareta: les de tela. Esta classe de protecció sempre s'ha posat en dubte pel seu desconegut resultat. Existixen mascaretes de tela que han de portar un filtre perquè siguen efectives, mentres que altres productes són eficaços amb l'únic teixit que es venen. Poca coherència per a tan vital fi.

En este cas, l'OMS assenyala el com han d'estar fetes les mascaretes de tela contra el coronavirus. D'esta forma es recomana que estiguen elaborades amb tres capes: una exterior impermeable, una interior que permeta el pas de la humitat, i una intermèdia filtrant. En estes mascaretes, insistix l'OMS, no són recomanables les vàlvules, ja que anul·len la filtració i per això «són inservibles per al control».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La infermeria valenciana avisa: Vindrà una tercera ona abans de la vacuna" "URGENT: 4.981 localitats valencianes amb casos de coronavirus en els últims tres dies"