Dissolen onze festes clandestines en Alacant

Les autoritats van sancionar també a sis persones per incomplir el toc de queda
Han posat 26 actes per no usar la mascareta | Ajuntament d'Alacant

L'Ajuntament d'Alacant informa que la intensa jornada de controls organitzats per la Policia Local el dissabte es va tancar amb un total de 183 denúncies, la majoria per incomplir el tancament perimetral amb 151 sancions, i es van alçar 26 per no usar mascaretes i agrupacions, així com 6 per saltar-se el toc de queda amb 11 festes dissoltes en cases.

En el segon dia d'entrada en vigor del tancament perimetral de la ciutat per a fer front a la pandèmia, els agents van conseguir que descendirà la mobilitat d'entrada i eixida a la nostra ciutat, després d'interceptar a un total de 5.181 vehicles i detindre a tres persones.

Els controls en els que participen més d'un centenar d'agents de Policia Local han donat els seus resultats, després de dos jornades en les que han sigut milers de vehicles i de persones identificades, s'ha pogut comprovar com la mobilitat va anar descendint a poc a poc, i s'espera que el pròxim cap de setmana el compliment del tancament perimetral siga molt major. 

Dissolen 11 festes clandestines

Del total d'intervencions, durant el matí es van imposar 56 actes a persones que incomplien el tancament perimetral controlant un total de 3.658 vehicles que van ser interceptats en els deu punts de control, i en la vesprada va descendir la mobilitat i es van interceptar 1.500 vehicles, incrementant no obstant això les sancions amb 89 denúncies, i a la nit la mobilitat va ser mínima, es van parar en els controls 23 vehicles, amb 6 actes.

En els controls la Policia Local també va detindre a tres persones, una al matí per una reclamació judicial, i dos a la vesprada per mancar de permís de conduir i per tindre una ordre judicial de detenció en vigor.

Així mateix el servici Nocturn ha hagut d'intervindre en onze cases, on s'estaven duent a terme festes per particulars incomplint les mesures de seguretat enfront del coronavirus, que han sigut denunciades i dissoltes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alacant demana retardar l'inici del tancament perimetral" "Última hora Coronavirus: 30 brots i més de 3.000 infectats valencians nous"