La Policia Local desallotja a 50 persones d'una festa clandestina en València

42 persones no portaven la mascareta
No és la primera volta que la policia intervé en esta zona | Europa Press

Agents de la Policia Local de València han desallotjat a 50 persones reunides este diumenge de matí en una festa clandestina en la fàbrica abandonada coneguda com 'L'Eskombrera' en els voltants del cementeri del barri de Benimaclet, al costat de la Ronda Nord de la ciutat.

L'actuació l'han dut a terme agents de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS), en un dispositiu en el que han detingut a una persona per un delicte contra la salut pública, s'han alçat nou actes per drogues, una per armes i 42 per no portar mascareta.

Al detingut, de 26 anys, se'l considera presumpte delicte contra la salut pública després d'intervindre-li en una renyonera set bossetes de plàstic blanc que contenien al voltant de sis grams de speed; una altra amb 0,71 grams de MMDA; huit pastilles d'èxtasis amb un pes total de 3,18 grams; una de marihuana amb 2,30 i un total de 259,60 euros que li va intervindre una patrulla policial quan tractava d'ocultar-la.

Durant l'últim mes i en el mateix lloc, els agents han alçat 104 actes a persones per no portar mascareta; han identificat a 178 persones; han detingut a quatre persones per alcoholèmia amb responsabilitat penal i a altres dos per administrativa; han alçat 26 actes per substàncies estupefaents i cinc per armes i han interposat 13 denúncies en aplicació de la Llei de Seguretat Viària, entre altres actuacions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Un científic espanyol dona claus per a no contagiar-se de Covid-19" "La UPV suspén les classes presencials en un dels seus campus per l'augment de contagis"