Puig no descarta noves mesures «en les pròximes hores» en municipis amb «major agressivitat» del coronavirus

El president afirma que el territori valencià «es troba en una situació complicada»
Ximo Puig ho ha anunciat este dimecres | GVA

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha advertit que el govern valencià no descarta prendre noves mesures «en les pròximes hores» en localitats amb un «índex de major agressivitat del virus».

D'eixa manera ho ha indicat Puig en declaracions als mitjans abans d'assistir a un acte en el Centre del Carme de València, a on ha recordat que el territori valencià «es troba en una situació complicada» que requerix «estar permanentment observant el que passa».

També ha ressaltat la ratificació per part del Tribunal Superior de Justícia del toc de queda implantat la setmana passada i l'estat d'alarma, pel que ha avançat que el Consell «usarà tots els mecanismes» per a portar-les avant. «Ara tenim garanties legals», ha agregat.

No obstant això, preguntat per si eixe fet podria suposar un confinament en les pròximes hores, ha manifestat: «No es tracta d'especular en este moment». D'altra banda, respecte a un possible tancament del territori de cara al pont de Tots els Sants d'este cap de setmana, Puig ha dit que en el Consell estan «expectants davant de les decisions que prendran altres comunitats autònomes, sobretot aquelles limítrofes».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un genotip de coronavirus va generar el 60% dels casos en la primera setmana de març" "El preocupant avís d'un expert espanyol després del que ha vist en el seu laboratori"