El territori valencià proposa la regulació de l'ús de mascaretes en la platja

La proposta passa perquè els usuaris de les platges estiguen exempts de l'ús de la mascareta quan es troben dins d'un perímetre de seguretat

Diverses mascaretes quirúrgiques
El territori valencià proposa la regulació de l'ús de mascaretes en la platja | Pexels | Karolina Grabowska

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha participat este dimecres en la reunió del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut convocada pel Ministeri de Sanitat i presidida per la ministra Carolina Darias.

En la reunió, en el que s'ha abordat la nova normativa per a l'ús de la mascareta en tot el territori nacional, Barceló ha anunciat que el territori valencià farà aportacions a la 'Llei de Nova Normalitat' perquè es regule l'ús de la mascareta en els espais de platges de cara a l'època estival.

La proposta passa perquè els usuaris de les platges estiguen exempts de l'ús de la mascareta sempre que es troben dins d'un perímetre de seguretat de dos metres de distància respecte a altres usuaris i durant el bany.

La consellera ha insistit que «siga com siga la normativa els ciutadans han de complir sempre les recomanacions i normes establides per les autoritats sanitàries», ja que «les bones dades no poden portar mai a la relaxació del compliment de les mesures».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari