Segueix l'emoció de l'ofrena floral a la Mare de Déu acompanyada de la calor

Per als fallers i falleres no hi ha calor que valga quan es tracta de viure el moment de l'ofrena

Falleres en l'Ofrena, acompanyades de ventalls | València Diari

La segona jornada de l'Ofrena d'estes Falles 2021 ha continuat este matí en un dia marcat pel sol i calor, en contraposició amb el pas de l'aguacero que va complicar i va posar entre les cordes la Plantá. El mantell de la Verge ja aconsegueix la seua meitat entre flors blanques i de colors després de recorreguts de comissions falleres a 30 graus: «Estar amb la Verge uns segons ho val tot»

30 graus en l'ofrena

Les comissions estan havent de bregar amb temperatures que a les dotze del migdia fregaven ja els 30 graus, mantenint el tipus amb vestits típics pensats per a les temperatures de març. És un sacrifici afegit a gairebé dos anys d'esforços en el món faller per les complicacions de la pandèmia, però que estan vencent amb el millor premi: l'emoció i satisfacció de veure's de nou davant la Verge dels Desemparats per a suplicar, donar gràcies o mostrar la seua fe davant la patrona de València.

Tot l'enginy per a sufocar la calor

Les falles estan plenes d'enginy i en este dia de tanta calor no podia faltar a l'hora de l'ofrena, és una jornada de ventalls, mànigues mitjanes (qui les té) i fins a ventiladors portàtils, estan discorrent per la plaça i es què per als fallers i falleres estar amb la verge uns segons ho val tot, veiem dones, homes amb el ventall, però la calor no els lleva la il·lusió ni impedeix que els ulls se'ls òmpliguen de llàgrimes al passar per davant de la geperudeta després de quasi dos anys.

El mantell de la Mare de Déu dels Desemparats ja va agafant forma

Amb rams que porten les falleres, el mantell de la Mare de Déu comença ja a prendre forma i els colors descendeixen ja des de l'alt fins a la meitat del cos. Variats des del seu cabell i en part de l'esquena i amb el blanc predominant en la zona frontal i en els laterals. En l'equador de la composició, els vestidors de la Verge han confeccionat un cercle policromàtic i a partir d'ara, incertesa. «Improvisarem tractant d'aplicar un cert disseny segons els colors que ens vengen».

<

>

<

>

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari