València prohibirà l'entrada de botelles de vidre i pots de refrescos en les mascletaes i castells

La mesura s'inclouria en el pròxim bàndol faller
Imatge de la mascletà | València Diari

 

L'Ajuntament de València vol posar fi a la presència de botelles de vidre i pots de refrescos en la plaça de l'Ajuntament a l'hora de les mascletaes, com en altres actes multitudinaris com la Crida o els castells en els jardins del Túria. 

 

La noticia ha sigut confirmada pel periòdic 'Levante', que apunta a l'augment de la seguretat en estes trobades multitudinàries per a limitar l'entrada d'estos recipients en les cites festives més populars de les festes josefines. 

 

La mesura s'inclouria en el pròxim bàndol faller, actualment en elaboració, després d'haver sigut debatuda dins del l'equip de govern de la ciutat de València. 

 

La decisió busca també posar fi a les queixes dels comerços de la zona, davant l'elevat nombre de persones que es dediquen a la venda ambulant il·legal de menjar i begudes durant les festes. 

 

La mesura se suma a la proposta per a la prohibició de fer botelló durant les festes grans de la ciutat, incloses les zones en les demarcacions falleres a on sí que està autoritzada la venda i consum de begudes alcohòliques. D'esta manera, només es podrà consumir alcohol en les barres de les comissions falleres. 

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!