Com vore una mascletà des del balcó de l'Ajuntament de València

Les inscripcions per al sorteig comencen este dilluns
El dilluns comencen les inscripcions al sorteig per a vore una mascletà des del balcó de l'Ajuntament | Wikipedia

L'Ajuntament de València obrirà el pròxim dilluns, 10 de febrer, les inscripcions per al sorteig de places per a vore una mascletà des del balcó municipal. Esta iniciativa, que és la quinta volta que es fa, permetrà als veïns de València presenciar des del balcó municipal un dels actes més «multitudinaris» de les Falles.

Enguany les invitacions arriben fins a les 380, a raó de 10 invitacions dobles per cada dia des de l'1 fins al 19 de març. La inscripció es podrà fer entre el dilluns, dia 10, fins al pròxim dia 16.

Requisits del sorteig

El sorteig elegirà, a l'atzar amb un algorisme, qui seran les 190 persones agraciades amb una invitació doble. Com a requisits, hauran de ser majors d'edat i empadronades en la ciutat de València. «Més de 15.000 persones van participar l'any passat en el sorteig, cosa que demostra l'interés per esta iniciativa», ha recordat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset.

Les invitacions, com en els últims quatre anys, seran intransferibles i serviran per a un dia concret que no es podrà modificar. Les persones agraciades hauran de confirmar l'acceptació entre els dies 17 i 22 de febrer i indicar les dades de la persona que les acompanyarà.

Les comissions també passaran pel balcó

Fuset ha destacat que totes les comissions falleres han passat ja pel balcó durant el mandat anterior i enguany s'obrirà un nou cicle amb quatre representants de set comissions cada dia. A demés, també hi haurà quatre representants diaris de les juntes locals d'altres poblacions.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cuba-Literato Azorín destituïx a la seua fallera major" "El Llibre Faller es presenta el pròxim divendres 7 de febrer"