L'horòscop diari del 3 de maig

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 3 de maig de 2021 . La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Podrà veure a la persona que estimes des d'una nova i màgica perspectiva. Destacaràs pel teu encant i la teua bona lluna per a bregar amb les situacions més adverses. No deixaràs que els nervis et governen.

Saps com donar un aire fresc a les teues relacions laborals. Ets conscient que has fet moltes coses grans i importants, però també saps que encara et queda molt per fer, gestes més èpiques encara si caben. T'impregnes un aire de valentia molt còmode.

Rebràs l'energia de l'univers per a millorar uns certs comportaments que minvaven el teu físic i el teu benestar intel·lectual.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens molt bona connexió amb la persona que mestresses, encara que a vegades més que una parella tradicional sembleu dos bons amics, la qual cosa tampoc és una cosa dolenta. Alguns faran malabars per a recuperar una passió que de tant en tant es ressent.

Tens molta creativitat per als negocis. Trobaràs una bona idea per a guanyar diners i fer fortuna, però hauràs de treballar molt dur per a perfilar la mateixa en condicions.

Penses en les ganes que tens de fer un viatge en gran, com en els vells temps, encara que saps que encara falta una mica per a això.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

A partir del dia diumenge 9 de maig els assumptes romàntics i socials dels nadius del signe de Bessons adquiriran un to molt positiu. Tots els desitjos amb relació a l'amor es faciliten gràcies a la influència de Venus que ingressa en el teu signe.

La major part del mes els assumptes professionals dels nadius del signe dels bessons seran favorables i fàcils. Sentiran que estan sent guiats en tot.

Este mes compten amb l'energia estable de Saturn en bon aspecte còsmic que els ajudarà a una lenta recuperació en cas d'haver viscut malalties.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Amaneixes un poc capcot; al nadiu del signe Cranc li costarà un poc somriure, sense una raó aparent. No veuràs un futur molt prometedor en este moment, estàs cansat de males notícies, i que les coses no siguen com abans.

Tot el relacionat amb l'educació i a formació, així com amb el treball serà bo per a tu. Tindràs resultats convincents, sobretot si estàs començant a desenvolupar tasques a les quals mai t'havies enfrontat.

Gaudiràs traient la teua millor versió davant del mirall, utilitzant els teus perfums i els teus productes de bellesa més selectes.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)


L'Univers t'acosta a una trobada amb una persona que portarà molta alegria a la teua vida d'ara endavant. Per a les parelles segueix la bona ratxa i benedicció de Venus que trobaran moments per a intimar.

Venus i el Sol et porten bona sort en forma de canvi (o consecució) d'ocupació. El responsable serà un amic que et ficarà en un negoci col·lectiu o empresa per a la qual treballa.

Uns diners familiars que havies de rebre quedarà paralitzat. Serà un mes molt social en el qual hauràs de tenir mesura quan surtes de copes si no vols danyar el teu fetge.

A poc a poc vas tenint més per la mà les teues rutines saludables i et vas trobant millor.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per al nadiu de Verge que està casat, els astres indiquen que no comptarà amb el millor humor per a fer concessions a la seua parella. Posaràs el llistó dels teus desitjos molt alt, i pots cometre algun error d'estos que triguen a corregir-se. Controla bé el pas del temps.

És probable que incomplesques algunes cites professionals per mera distracció, o que et retardes en el pagament d'impostos, matrícules, salaris, entre altres. Procura fer tot allò a què et comprometes.

Aprofita les teues estones lliures per a fer passatemps o jocs d'intel·ligència amb els quals entrenar la seua matèria grisa.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)


Els solters del signe es relacionaran amb una persona interessant amb la qual podrien construir una relació sòlida. No obstant això, Venus en Bessons creu que només aquells que deixen de mostrar mal caràcter a la menor oportunitat tindran èxit.

En el professional, els Astres brinden noves idees i plans per a la seua implementació. Això afectarà especialment als qui estan en el negoci de les arts gràfiques o audiovisuals.

En la salut, físicament continuaràs trobant-te bastant bé, però d'igual forma, continues amb alguns problemes emocionals no resolts. El primer pas és reconéixer-lo.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tots els desacords i malentesos viscuts en l'últim temps aconseguiran resoldre's sense esforç. La trobada en la intimitat i aprendre a expressar amb paraules el que se sent és primordial en esta etapa de l'any.

La concentració d'energia planetària en la seua zona relativa al desconegut i els diners compartits podria generar tensió per a molts. Els més beneficiats són els qui s'exerceixen en àmbits en els quals es maneja diners.

Per a maig els assumptes relatius a la salut física i mental dels nadius del signe de l'escorpí seran sotmesos a moments de tensió i dificultats.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si no tens parella, tindràs molts possibles candidats perquè t'acompanyen en el teu viatge per la vida, no obstant això, hauràs de ser una persona molt selectiva.

En el treball, els que treballen per compte d'altri tindran moltes alegries en el curs del mes. Les mateixes provindran del seu comportament i responsabilitat en el desenvolupament de les seues funcions.

En la salut, si evites els menjars carregats de condiments, greixos i molta sal, possiblement les teues molèsties digestives milloraran. Intenta canalitzar l'excés d'energia d'una altra forma més constructiva.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La situació energètica atraurà a la teua vida una manera d'expressar les teues emocions i sentiments envers la teua parella que podrien resultar freds i distants.

És possible que desitges començar una nova tendència pel que fa als teus assumptes econòmics. La lluita és àrdua i necessites saber que hi ha altres maneres de viure.

Cuida la teua dieta i no oblides la importància d'evitar disgustos o enutjos. L'estómac es contreu quan estàs nerviós i això perjudica la digestió.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Serà un mes en què els solters del signe Aquari no estaran davant un període massa fàcil per a la conquesta. Malgrat l'encant que irradiaran, gràcies a la presència de Júpiter i Neptú, es trobaran amb més decepcions que alegries.

En el terreny professional aquell Aquari que treballen per compte d'altri es trobaran davant un compàs d'espera respecte a progressos i augments salarials.

En la salut, la conjunció del planeta Júpiter amb Neptú, que troba transitant el signe, resulta massa permissiva i transmet una confiança que, a vegades, pot resultar perjudicial.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teua parella estarà bastant puntimirada i, a la mínima, es disgustarà muntant un drama digne d'un Óscar. És solter sentirà que, malgrat poder seduir a qui volgués, no acaba d'encaixar amb ningú.

Si tens un company de negocis o soci tòxic faràs apilament de la teua autoestima i li manaràs a fregir espàrrecs. L'aturat notarà una onada de motivació per a cridar l'atenció de diverses empreses que estan reclutant nous talents.

Si estàs en plena batalla per superar una malaltia el teu bon ànim i el clima astral es posaran del teu costat per a donar-te suport.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari