L'horòscop per al 10 de maig

Comença la setmana en bon peu

L'abundància arribarà a la teua vida! Júpiter guiarà els teus passos perquè pugues augmentar la teua capacitat de generar diners. Les teues necessitats estaran més que satisfetes i podràs regalar-te algunes gratificacions extres. Assegura't que fluesca este corrent benèfic actua amb generositat!

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Sentiràs una presència protectora que t'acompanyarà on vages. Serà un període en què el que la teua fe i la teua confiança estaràs enfortides. Trobaràs guia espiritual i al seu torn ajudaràs a uns altres al fet que troben el seu camí Deixaràs que la teua vida fluesca naturalment!

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)


Júpiter et portarà moments de movimentrenovació. Arribaran persones a la teua vida que compartiran els teus somnis i ideals. Els teus amics i els teus familiars la teua principal font d'alegria. El teu futur es troba ple d'esperances. Aprofita-ho!

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Es vénen temps d'èxit i triomf. Coneixeràs a persones influents que t'ajudaran a complir les teues metes. Tindràs l'oportunitat de créixer i d'ampliar els teus horitzons de treball. Portaràs les teues responsabilitats amb optimisme i una estrella guiarà els teus passos fins al cim.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Júpiter et portarà l'oportunitat de fer el viatge dels teus somnis. També coneixeràs persones d'altres regions que t'obriran portes. El contacte amb altres cultures et mostrarà una altra dimensió de la vida. Has pensat a aprendre un nou idioma? Considera-ho!

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Júpiter activarà la teva sexualitat i et motivarà a explorar les teves fantasies ocultes. Un altre ser deslligarà les teves emocions i els teus desitjos més profunds. Et tornaràs un expert en tot el relacionat amb l'amor. Alegra't perquè a més hi haurà algú t'ajudarà econòmicament.

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El romanticisme arribarà a la teua vida de la mà de Júpiter. Serà un període ideal per a fases noves aliances o perquè facis un viatge al costat de la teua parella. Si estàs solter podries a conéixer a algú d'una altra cultura o regió obre't a l'amor!

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Gràcies a les influències benèfiques de Júpiter la teua rutina es convertirà en una festa i cada minut serà una ocasió meravellosa per a celebrar. Les teues tasques quotidianes et portaran gratificació i li podràs especial focus a la teua salut. Serà bona idea meditar diàriament.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Estaràs enèrgic i amb el teu gran carisma captaràs l'atenció dels éssers que t'envolten. Serà una etapa molt profitosa en què podràs expressar-te a través de diversos canals artístics. Confiaràs en el poder dels teus sentiments i de la teua imaginació.

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els teus éssers estimats et proporcionaran afecte i felicitat. Durant este període és factible que et mudes a una casa més àmplia o que s'engrandesca la família. Sentiràs que una veu interior et guia i t'encoratja. Et tornaràs un ésser més sensible i bondadós.

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Les vibracions de Júpiter il·luminaran la teua ment i augmentaran el teu nivell d'enteniment. Per això serà un període excel·lent perquè estudies o perquè investigues sobre els temes que t'interessen. Et comunicaràs amb persones d'altres regions que t'aportaran guia.

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'abundància arribarà a la teua vida! Júpiter guiarà els teus passos perquè pugues augmentar la teua capacitat de generar diners. Les teues necessitats estaran més que satisfetes i podràs regalar-te algunes gratificacions extres. Assegura't que fluesca este corrent benèfic actua amb generositat!

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Júpiter portarà una infinitat de benediccions que impactaran en totes les àrees de la teua vida. Donaràs principi a una nova etapa plena d'optimisme. La teua intuïció et guiarà i no hi haurà força en este món que puga apartar-te del teu camí. Confiaràs plenament en les teues capacitats.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'horòscop diari del 9 de maig" "L'horòscop diari del 4 de maig"