Dimarts amb algun arruixó i més calor

Després d’un dilluns molt mogut, tindrem més moments de sol, sobretot en les primeres hores del dia.
Leer en español
No acabarà de fer net | Arxiu

 

Després d’un dilluns molt mogut amb el canvi de temps a causa d’un embossament d’aire fred en altura, que ha entrat en contacte amb les altíssimes temperatures, este dimarts tindrem molts més moments de sol, sobretot a primeres hores del dia.

 

Quant a l’estat del cel, durant la jornada del dimarts apareixeran algunes bandes de núvols en el nord de Castelló i en el litoral alacantí. Durant la vesprada començarà a ennuvolar-se per les muntanyes de Castelló fins a deixar el cel completament tapat en esta zona.

 

Fruit d’estes nuvolades, a partir de mitja vesprada plourà dèbilment en el nord de Castelló, sense deixar registres significatius i ja no tindrem les fortes ventades que hem tingut els últims dies en moments d'arruixons. Les precipitacions podran arribar fins i tot als 2 l/mdurant tota la jornada.

 

Durant la vesprada s'esperen algunes pluges poc intenses en el nord de Castelló | AEMET

 

Quant a les temperatures, este dimarts ja augmentaran un poc les màximes, amb l’excepció de Castelló, on les nuvolades faran que baixen entre 2 i 3 graus respecte les de dilluns. En Castelló de la Plana se situaran al voltant dels 30º i en l’interior d’Alacant és on tindrem les més elevades, amb fins a 35º.

Fresca en l'interior

La nit de dilluns a dimarts les mínimes baixaran entre 2 i 4 graus en la Comunitat Valenciana, amb prou fresca en alguns punts de l’interior, on serà necessari, fins i tot, la roba d’abric. Se preveuen xifres d’entre 13º i 21º, amb la més baixa en l’interior de València i la més alta en la zona costanera valenciana, en la costa de Castelló, en la franja costanera i en l’interior d’Alacant. Pràcticament totes les comarques ja no notaran l’ambient calorós i la basca, per tant, ja se podrà dormir millor.

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris