Cap de setmana de cels clars i temperatures en ascens a la Comunitat Valenciana

Els pròxims dies estaran dominats pels cels clars o nuvolats, però sense presència de pluges.
Leer en español
Mapa de símbols per al divendres 12 d'abril | AEMET

 

El cap de setmana es presenta tranquil, de moment, pel que fa a l'oratge en la Comunitat Valenciana. Així, segons els pronòstics de l'Agència Estatal de Meteorologia, Aemet, els pròxims dies estaran dominats pels cels clars o nuvolats, però sense presència, en principi, de pluges.

 

Per a aquest divendres, les previsions d'Aemet apunten a un dia dominat pels cels clars o poc nuvolats, amb alguns intervals de núvols d'evolució a l'interior. Les temperatures patiran pocs canvis respecte a les de dijous.

 

En aquest sentit, les màximes se situaran en la major part de la Comunitat entre els 18 i els 24 graus centígrads. Així, tindrem 24 ºC a Orihuela; 22 ºC a Elx; 20 ºC a Alacant, Castelló, València Vinaròs o Ontinyent; 19 ºC a Requena, Gandia, la Vall d'Uixó o Dénia; i 18 ºC a Alcoi. Per baix estarà la màxima de Morella, que se situarà en 15 ºC.

 

Quant a les mínimes per a aquest divendres, els termòmetres se situaran en alguns punts entre els 9 i 10 graus. D'aquesta manera, tindrem 10 ºC a punts com Alacant, Dénia, Elx, Vinaròs o Gandia, mentre que es registraran 9 ºC a Castelló, València, Orihuela o la Vall d'Uixó.

 

Per baix estaran els 5 ºC de mínima d'Alcoi i Ontinyent, els 4 ºC de Requena, i els 3 ºC de Morella.

 

Pel que fa al vent, en el nord de la província de Castelló bufarà de mestral (nord-oest) de forma moderada, amb intervals de fort. Posteriorment començarà a bufar més fluix. En la resta del territori el vent bufarà fluix i variable, amb brises en el litoral de vesprada.

 

Cap de setmana

Per a dissabte, Aemet pronostica un dia molt tranquil i estable, amb predomini de cels clars. Les temperatures seguiran sense registrar grans canvis, excepte alguns ascensos en les màximes en les zones d'interior. El vent seguirà bufant fluix i variable, amb brises en el litoral.

 

Per a diumenge, s'espera un dia amb cels poc nuvolats que aniran tendint a cobrir-se. Les temperatures pujaran, mentre que el vent bufarà fluix de ponent (oest), amb intervals de moderat, al matí. De vesprada continuaran les brises en el litoral.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris