Després de la tempesta, més calma diumenge amb l’entrada de l’hivern

Este 22 de desembre serà més tranquil amb un vent que anirà clarament a la baixa i les TºC tiraran cap avall
El vent seguirà bufant però anirà a la baixa | Arxiu

Després de la setmana amb tants canvis d'oratge que hem tingut i el vendaval que ens ha afectat este dissabte, tenim bones notícies a la vista. Diumenge, 22 de desembre, millora clarament el oratge, i pareix que els dies de Nadal seran totalment plàcids i l’anticicló serà l’amo i senyor de la situació meteorològica fins passat el dia 25, com a mínim.

Mapa de previsió per a este diumenge | Aemet

Diumenge seguix el vent, però va a la baixa

A primeres hores d’este diumenge i fins al migdia, el vent de ponent encara bufarà amb insistència en l’interior i encara amb alguna ratxa que fregarà els 80 km/h. A pesar de tot, serà una jornada totalment solejada, només amb alguns núvols que arribaran durant la vesprada per l’interior. El vent tendirà a afluixar a últimes hores de dia. A pesar de tot, l'Aemet manté els avisos per fortes ventades en molts punts del territori: 

Mapa d'alertes per fort vent este diumenge | Aemet

Este diumenge ja no es repetiran les xifres tan elevades de dissabte,molts valors encara quedaran al voltant dels 20ºC. L'ambient solejat i atípic per a l’època seguirà predominant tant en l’interior com en la costa.

Nadal anticiclònic

Tant este dilluns com en dies posteriors, encararem uns dies de festes de Nadal plenament anticiclònics amb calma absoluta. Este fet comportarà que baixen les temperatures i ja no arribarem als valors tan exageradament elevats en el litoral i l’ambient nocturn serà prou més fred. Ens haurem de tornar a abrigar més.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fotos: La borrasca Fabien tomba arbres, murs i mobiliari urbà en València" "Vents huracanats en l'interior del territori valencià"