Este dijous seguirà la suavitat tèrmica amb més núvols de vesprada

Les temperatures tornaran a arribar als 20ºC en molts punts del litoral a causa dels vents de ponent
Sol i més núvols alts este dijous | PixaBay

 

Al llarg d'esta nit esperem que el cel es quede mig tapat però este dijous de matí el sol tornarà a dominar tot el territori valencià, sense excepcions. L’ambient al matí serà un poc mica fresc. Les temperatures mínimes quedaran entre els 11 i 13ºC en el litoral i entre 6 i 8ºC en les serres interiors.

 

Molta suavitat tèrmica

Esta jornada de dijous no ens portarà moltes complicacions. Seguirem amb un ambient calorós a causa dels vents de ponent que bufaran tota la jornada entre dèbils i moderats en general. El sol dominarà el cel durant gran part de la jornada.

 

Els valors màxims es tornaran a arrimar a molts llocs als 20ºC, però a diferència d'este passat dimecres, no creiem que es supere tan àmpliament esta marca. La majoria de registres podrien quedar entre 1 i 2ºC per baix dels valors de dimecres. En l’interior farà més fresca però s'arribaran als 13-15ºC  amb facilitat.

 

Al llarg de la vesprada, com a xicoteta novetat, es formaran de nou núvols alts i mitjans de vent al Maestrat i acabaran cobrint el cel a gran part de Castelló i València durant les últimes hores de la jornada sense més conseqüències.

 

Previsió de símbols per a este dijous | Aemet

 

L’ambient càlid seguirà fins a finals de setmana

El tram final de la setmana no ens portarà grans novetats en l'oratge. Seguirem amb un ambient fresc de matí i migdies molt agradables amb valors més típics d’octubre que de finals de novembre. Els cels es mantindran assolellats amb el permís de bandes de núvols alts i prims que no implicaran més conseqüències que tapar un poc el cel.

 

Esperances de grans canvis d'oratge en desembre

Hi ha l’esperança que, de cara a la setmana que ve, l’arribada de borrasques més actives i profundes creuen per l’estret de Gibraltar i s’origine una situació de pluges amb vents de llevant que podria afectar a moltes zones del Mediterrani. Tot i això, encara queden molts dies i caldrà vore com s’acaben distribuint estes precipitacions.

 

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!