EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

El riu Segura es torna a desbordar al seu pas per Almoradí

Els treballs de reparació després del temporal ja estaven quasi acabats este dissabte
Trencament de la mota del Segura en Almoradí | Confederació Hidrogràfica del Segura

 

ACTUALITZAT 13.35 hores. Finalment, no ha sigut necessari evacuar als veïns de la pedania les Heredades, en la localitat alacantina de l'Almoradí en la comarca del Baix Segura. Un dels municipis més afectats per l'episodi de gota freda i que es va quedar aïllat divendres per les inundacions provocades pel desbordament del riu Segura.

 

Evacuen la pedania de les Heredades en l'Almoradí per un nou desbordament del riu Segura

 

Un nou trencament en la mota del riu Segura en la localitat alacantina d'Almoradí (Baix Segura) ha provocat este diumenge l'eixida de les aigües i ha obligat a evacuar la pedania d'Heredades, segons ha informat la Confederació Hidrogràfica del Segura.

 

El nou trencament s'ha produït al costat de l'anterior, en el pont d'Algorfa. Tècnics de la Confederació Hidrogràfica del Segura avaluen la situació per a reparar-la. La Confederació ha demanat màxima precaució en la zona.

 

L'Ajuntament ha detallat que el nou trencament afecta a una zona aigües avall del pont del riu, en el marge esquerre, però «no pareix que vaja a afectar de manera important al terme». No obstant això, ha indicat que per seguretat s'està evacuant als veïns de les Heredades cap a Rojales, ja que l'alberg habilitat no té més capacitat.

 

La localitat d'Almoradí va quedar aïllada després de veure's bloquejats tots els seus accessos per un trencament en la mota del riu Segura produïda el divendres. La Confederació Hidrogràfica havia avançat este dissabte que els treballs de reparació estaven quasi acabats. Creu Roja, Protecció Civil, l'UME, Guàrdia Civil, Bombers i Policia Local actuen sobre el terreny.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!