L'estiu arriba una setmana abans

La nit més calorosa serà la del dimarts

L'estiu ha arribat amb antelació perquè després d'una primavera que fins ara havia sigut fresqueta i humida el cap de setmana ja hem tingut un tastet d'estiu. Ha fet calor, i molta, amb humitat relativa alta que encara fa més sensació de calor. Molta basca.

Encetem l'última setmana de la primavera de 2021 comença forteta perquè hui encara farà més calor que ahir. Un dia amb sol i calor des de primera hora i només al nord es faran un poc més compactes els núvols esta vesprada. Fins i tot podran deixar alguna gota al nord.

Pocs canvis cal esperar per a demà dimarts. Hem de continuar amb el ventall a prop perquè la nit serà més calorosa i les temperatures no patiran canvis al centre de la jornada.

S'inestabilitzarà un poc l'oratge a mitjan setmana i les temperatures experimentaran un descens que pense tots agrairem.

Dimecres de vesprada el cel quedarà més cobert i es registraran pluges en punts de l'interior i fins i tot podrà quallar alguna tronada. Un aperitiu del qual ens espera dijous, on les temperatures encara baixaran més i les pluges es faran més generals.

Divendres els núvols seran més abundants al sud, on fins a migdia cal esperar ruixats que amb el pas de les hores seran cada volta més dèbils. Les temperatures es mantindran relativament.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Últim dia de tempestes amb un cap de setmana de bon temps" "Tornarà a tronar hui també?"