Pluja des de primera fins a última hora del dia

Les temperatures mínimes s'han mantingut suaus, sense canvis i les màximes baixaran un parell de graus


La pluja ens acompanyarà hui des de primera fins a última hora del dia. Les precipitacions seran generals i localment podran ser en forma de tempesta perquè a les capes altes de l'atmosfera hi ha un embossament d'aire fred que accentua la inestabilitat.

Calcule que els registres més importants no passaran dels 30 litres, un mig regó que seria molt benvingut sempre que ploga amb coneixement i la pluja arribe sense pedra.


Les temperatures mínimes s'han mantingut suaus, sense canvis i les màximes baixaran un parell de graus.

Demà divendres el cel estarà més cobert i encara es registraran ruixats dèbils al sud, i seran més probables a la costa. Al centre i al nord s'obriran clars, no plourà i pujaran lleugerament les temperatures.

No acaben de coincidir, de posar-se d'acord, els models de previsió per al cap de setmana. Uns donen més pluja que altres. El que és segur és que el vent bufarà de xaloc (moderat al sud i al centre), que els núvols seran abundants però tot indica que només cal esperar pluges dèbils i no massa importants.

Diumenge farà més sol i pujaran un poc les temperatures i dilluns donarem la benvinguda a l'última setmana del mes d'abril amb oratge variable i insegur.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Hui també ens banyarem" "Tres dies marcats per la inestabilitat"