Els Reis no ens regalaran cap canvi d'oratge

Les cavalcades de diumenge seran plàcides i amb un ambient poc fred en general. El dia de Reis continuarà la calma meteorològica
El sol dominarà al llarg de les pròximes jornades | Viquipèdia

L’anticicló seguirà ben ferm damunt nostre i no tindrem canvis en l'oratge este diumenge, dia de cavalcades, ni tampoc el dia de Reis, 6 de gener i festiu. L'ambient solejat serà el clar protagonista en tot el territori valencià i també les boires matinals en algunes comarques de l'interior de València i Alacant, però es dissiparan ràpidament. Les temperatures diürnes pujaran, especialment en València, a on s'aproximaran als 18ºC. Tot i això, l'amplitud tèrmica seguirà sent la protagonista i, de nit, seguirà l'ambient fred. 

Cavalcades amb tranquil·litat absoluta

Les cavalcades dels Reis d’Orient començaran diumenge a les 18.00 hores de la vesprada en la majoria de pobles i ciutats del territori valencià amb un oratge molt plàcid. No hem de patir per la meteorologia, els Reis arribaran sense pluja, però abriguem-nos bé, perquè el fred serà destacable quan el sol s'amague.

Les temperatures se situaran cap als 12ºC en el litoral de les tres províncies valencianes, mentres que en l'interior es quedaran entre els 7 i 9ºC. En canvi, les temperatures màximes es recuperaran i se situaran entre els 14ºC i els 18ºC en bona part de la costa i entre els 10 i 12ºC en l'interior i en els punts més elevats de l'interior de Castelló i Alacant.

Previsió de símbols per a este pròxim diumenge de cavalcades | Aemet
 

Dia de Reis absolutament tranquil

El dia de Reis, 6 de gener, l'oratge seguirà molt tranquil amb sol en tot el territori valencià, però amb fred i boires matinals en l'interior. Tot i això, s'aniran desfent amb el pas de les hores. Tot apunta a que l'anticicló pareix que tindrà continuïtat durant molts dies al llarg de la setmana que ve, sense pluges ni fred important a la vista.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Esta matinada podrem disfrutar de la primera pluja d'estrelles de l'any" "El temps no vol canviar i seguix l’anticicló, també per a Reis"