Estabilitat absoluta: seguix el sol i el bon temps

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
Estabilitat absoluta | Arxiu

El tram final d'este cap de setmana serà totalment estable i solejat. Poques novetats tindrem en el temps, llevat d'algunes boirines matinals, tant en la costa com en l'interior, i poc més. Les temperatures seguiran sense canvis, però sobretot de cara a la pròxima setmana pujaran clarament amb l'arribada de vents més aponentats.

Estabilitat absoluta

Este diumenge, 9 de febrer, ens alçarem amb algunes boirines en l'interior i també en alguns trams litorals, però sense més conseqüències, i es desfaran ràpidament amb el pas de les hores. Durant el dia, el sol dominarà en tot el territori valencià sense excepcions amb vents calmats i una mar que seguirà molt tranquil·la. Cap canvi de temps a la vista.

Les temperatures mínimes seguiran sense canvis este diumenge, entre 6 i 9ºC en el litoral i entre 3 i 6ºC en l'interior. Seguirem sense glaçades i un ambient que serà poc fred en general. Durant el dia, amb més sol, les temperatures es recuperaran i arribaran fins als 19/20ºC en les zones interiors de València, mentres que en el litoral, la marinada frenarà el termòmetre al voltant dels 17ºC.

Previsió de símbols per a este pròxim diumenge | Aemet

Dilluns i dimarts, seguirem amb sol i estabilitat absoluta, però l'entrada del vent de ponent farà disparar el termòmetre en tot el litoral valencià. Les temperatures superaran els 25ºC en algunes zones i en l'interior també se superaran els 20ºC. L'ambient tornarà a ser més d'abril o maig que de febrer.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Xicotets canvis abans de la calor: algunes gotes el dissabte però diumenge millora" "Este diumenge podrem vore la primera superlluna de l'any"