EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

Un tornado destrossa cotxes en el Port de Barcelona

El fenomen ha començat en la mar i el remolí de vent ha acabat tocant terra, destrossant alguns cotxes que esperaven per a entrar en un ferri
Imatge del tornado en el Port de Barcelona | @albertmartnez

 

Un tornado ha causat molts problemes en el Port de Barcelona este diumenge de vesprada. El cap de fibló que s’ha originat en la mar, fruit del potent arruixó que ha caigut ha acabat tocant terra i ha destrossat alguns cotxes que, segons pareix, estarien esperant per a entrar en un ferri de la companyia Baleària, i alguns vehicles han patit d’anys com ara vidres i para-xocs arrancats. Estes són les imàtgens:

 

 

A més de les destrosses en els cotxes, el tornado ha avançat cap a una zona a on hi havia uns quants contenidors i ha causat alguns danys també en eixos objectes. No obstant, afortunadament, no s’han de lamentar ferits, ja que les persones que han presenciat el fenomen han resultat il·leses però s'han endut un bon espant.

 

Fet i fet, ha tingut lloc prop de les cinc de la vesprada, just quan un arruixó torrencial afectava la ciutat, causant també problemes en la zona de l’aeroport. De fet, a part del tornado, hi ha hagut inundacions i molts problemes per acumulacions d’aigua, i alguna caiguda d’arbres.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!