Una tortuga caiman de 30 quilos, de les més grans trobades mai en Estats Units

Un estudiant nord-americà va ser l’encarregat de fer la troballa en el sud de l’estat de Mississipi en el marc d’un projecte universitari sobre esta espècie.
Imatge de la tortuga caiman trobada en Mississipi | Mississippi Museum of Natural Science

 

Troballa animal impressionant la que s’ha fet en Estats Units. En concret, en el comptat de Lamar, al sud l’estat de Mississipi, s’ha descobert una tortuga caiman de quasi 30 quilos de pes. Unes mesures que la convertixen en la més gran de la història trobada mai en este estat i, probablement, en una de les més grans en Estats Units.

 

Concretament ha sigut Luke Pearson, un alumne de la Universitat de Sud del Mississipi, la persona que feia el gran descobriment. De fet, este estudiant es va topar amb este gran exemplar mentres treballava en un projecte centrat en l’estudi d’estos impressionants animals, segons ha publicat recentment el portal web ‘Periodista Digital’.  

 

 

La tortuga caiman, un rèptil amb uns mossos molt perillosos

La tortuga caiman també és coneguda com a ‘aligator’ o amb el seu nom científic ‘Macrochelys temminckii’. Esta espècie és coneguda per ser un rèptil mescla entre una tortuga i un caiman, i es caracteritza per les seues grans mesures i per fer uns mossos molt perillosos. Es calcula que pot arribar a arrancar el mànec d’una granera d’un sol mos, mentres que hi ha casos de persones que han perdut dits de les seues mans per culpa de mossos d’esta tortuga.

 

És un animal d’aigua dolça i una de les tortugues terrestres més grans del món. Físicament, es caracteritza per la seua llarga cua i per tindre un cap enorme. En algunes ocasions pot arribar a pesar 80 quilos i arribar fins als 65 centímetres de longitud. Té una substància en la llengua que li permet atraure l’atenció dels peixos, font d’alimentació d’este rèptil.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!