Christian Gálvez canvia totalment de físic després de 'Pasapalabra'

El presentador de Telecinco podria haver-se fet algun retoc estètic
El presentador ha canviat totalment la seua imatge | GTRES

Tot i la desaparició de 'Pasapalabra' Christian Gálvez continua lligat a Mediaset, amb el xicotet espai d''El Tirón', un concurs similar a 'Pasapalabra' però que té una duració molt curta.

  

L'objectiu d''El Tirón' era seguir l'essència de 'Pasapalabra' en vint minuts i dins del plató de 'Sálvame'. I eixa continuïtat no podia existir sense la presència de Christian Gálvez, presentador estrela de la casa, que tantes alegries ha donat a Mediaset, durant els 12 anys d'emissió del mític concurs. El que impacta a molts seguidors és el sorprenent canvi físic que ha tingut el presentador, amb una imatge totalment renovada, no només en el seu estilisme, que ara és més casual, sinó en el seu físic, principalment la cara.

Imatge de Christian Gálvez d'enguany, sense cap arruga en la cara | GTRES

Possible retoc estètic

Des de la baixa de 'Pasapalabra', s'ha vist un Christian Gálvez amb una mica més de pes, i amb una cara molt diferent, més estirada, sense arrugues i amb més voluminositat en el monyo. Un canvi que ha ressonat en les xarxes, que opinen que el presentador s'ha retocat estèticament. El madrileny té 39 anys i fa molts anys que està al capdavant d'un dels millors programes de la casa; el desgast és evident, tot i que Gálvez sempre ho ha intentat amagar amb la seua simpatia tan particular. Tot pareix indicar que 'Pasapalabra' no tornarà, però el presentador encara té contracte amb Mediaset i, de moment, confien en ell per al format de 'El Tirón'.

Imatge de Christian Gálvez més fort i amb més volum | GTRES

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Descobert el moment més vergonyós de la reina Leticia" "La reina Letícia destaca una altra volta amb el seu jersei"