Cristina Pedroche es canvia de camiseta en el lavabo de l'AVE

La camiseta, que ha causat furor entre els seus seguidors, ha estat a punt d'agotar-se en internet
La presentadora ha compartit el seu canvi de look amb els seus seguidors | Gtres

 

Cristina Pedroche és una ferma seguidora de la moda i els seus seguidors ho han deixat clar una volta més després d'estar a punt d'agotar la camiseta que la presentadora, que ha debutat recentment amb una secció en el programa 'El Hormiguero' d'Antena3, va utilitzar per a canviar-se durant un trajecte en AVE.

Pedroche compartia, a través de les xarxes socials, els dos estilismes: l'abans i el després. En la descripció adjuntava «cada u es canvia a on pot i este lavabo de l'AVE m'ha sigut molt còmode». Per tant, la presentadora va trobar en el lavabo de l'AVE el lloc 'idoni' per a canviar de look.

La camiseta està a punt d'agotar-se

Però això no és tot, la camiseta va causar furor entre els seus seguidors que li van enviar-li una sèrie de comentaris per a saber a on havia adquirit aquella camiseta negra a on es pot llegir 'no i no' en unes lletres roges que simulen el logo del conegut grup musical AC/DC. Una camiseta que Pedroche ja havia lluït anteriorment en una edició de 'Zapeando' de La Sexta. La peça en qüestió ha arrasat i ja està a punt d'agotar-se en Internet.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pas avant de científics espanyols per a acabar amb el Parkinson" "La filla d'una actriu de 'LQSA' és DJ i punxa despullada"